Catalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

16.10.2024 01:10

Managementul calității în construcția de aeronave

Cea mai mare precizie pentru medii complexe

Pentru a asigura siguranța a milioane de călători aerieni, toate aeronavele trebuie să îndeplinească cele mai înalte standarde de calitate atât la interior, cât și la exterior. Sistemele, structurile și interioarele aeronavelor sunt extrem de complexe și constau din mii de piese care trebuie să fie foarte personalizate pentru a asigura siguranța. Tehnologia metrologică avansată ZEISS oferă soluții personalizate pentru dezvoltarea aeronavelor, asigurarea calității și controlul întreținerii, ceea ce o face un instrument indispensabil în industria aeronautică.

Inspecția precisă a pieselor de aeronavă

Analiza structurii aeronavelor
Cele mai precise inspecții garantate

Inspecția structurală precisă este crucială pentru siguranța și funcționarea fiabilă a aeronavelor. ZEISS Industrial Quality Solutions garantează inspecții complete și precise pentru producătorii de echipamente originale (OEM).

Inspecția sistemelor de aeronave

Producție de precizie și siguranță

OEM și furnizorii din industria aerospațială utilizează soluțiile hardware și software ZEISS pentru a crește eficiența în fabricarea sistemelor de aeronave și pentru a îmbunătăți siguranța aeronavelor.

Inspecția cabinei aeronavei
Optimizate în ceea ce privește costurile și confortul

Companiile aeriene concurează pentru a oferi cabine de pasageri confortabile și optimizate, care îndeplinesc cerințe stricte privind greutatea. Sistemele avansate de măsurare optică ZEISS sunt soluția dovedită pentru captarea datelor privind componentele interioare ale aeronavelor.

Întreținere, reparații și revizii (MRO)
Înapoi în aer

Asigurarea navigabilității aeronavelor este esențială pentru atelierele MRO din întreaga lume, iar cu ZEISS ca partener, nu există niciun compromis. Portofoliul ZEISS oferă baza ideală pentru a procesa orice, de la defecte de suprafață la campanii de modernizare.

Mai multe știri

Asigurarea calității electrificate
De la pulbere la componente fabricate aditiv



De la pulbere la componente fabricate aditiv Fabricarea aditivă oferă un mare potenți...

31.07.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT duo
Microscop și dispozitiv de măsurare într-unul singur

17.07.2024 01:05

ZEISS CALYPSO 2024
Funcții noi

12.06.2024 01:05

Duo ZEISS O-INSPECT
Microscop și dispozitiv de măsurare într-unul singur