Catalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

31.07.2024 01:07

ZEISS O-INSPECT duo

Microscop și dispozitiv de măsurare într-unul singur

ZEISS O-INSPECT duo oferă două tehnologii într-o singură mașină:

Piesele mari, cum ar fi plăcile de circuite, celulele de combustibil sau bateriile, pot fi atât inspectate metrologic, cât și inspectate la rezoluție înaltă fără tăiere. Combinația de tehnologie de măsurare 3D și inspecție microscopică crește eficiența și economisește spațiu în laboratoarele de calitate. ZEISS O-INSPECT duo este disponibil în mărimea 8/6/3.

2-in-1: Microscop și dispozitiv de măsurare într-o singură mașină
Măsurători 3D rapide și precise - optice și tactile
Optică de înaltă rezoluție cu software de inspecție suplimentar ZEISS ZEN core


Primul sistem multi-tehnologie de la ZEISS

ZEISS O-INSPECT duo este un microscop de măsurare care acoperă două domenii esențiale de aplicare în asigurarea calității: Măsurarea precisă și inspecția de înaltă rezoluție a componentelor mari sau a multor componente mici. Dispozitivul a fost, de asemenea, special dezvoltat pentru aplicații care necesită o combinație de măsurare și inspecție tridimensională - inclusiv segmentare, coasere și procesare a imaginii pe imaginea color. Laboratoarele de calitate au acum nevoie de un singur aparat în loc de un dispozitiv de măsurare și un microscop, ceea ce economisește spațiu și costuri de sistem. Aflați ce alte avantaje aduce dispozitivul multifuncțional în domeniile respective.

 

Tehnologie de măsurare Microscopie
Măsurători de înaltă precizie - tactile și optice

Precizie ridicată pentru piese plate și sensibile
ZEISS O-INSPECT duo este un dispozitiv de măsurare cu senzori multipli și impresionează prin optica sa de înaltă rezoluție asociată cu senzorul tactil de scanare ZEISS VAST XXT. Senzorul tactil permite măsurători 3D rapide și precise prin captarea unui număr mare de puncte de măsurare într-o singură mișcare.

Componentele sensibile pot fi măsurate fără contact folosind ZEISS O-INSPECT duo - cu o precizie excelentă și o reducere semnificativă a timpului de măsurare datorită palpării ZEISS VAST (ZVP). Acest lucru este posibil datorită rezoluției ridicate la o distanță de lucru foarte mare, nu numai pentru piese sau probe plate.

Mai multe știri

Cea mai mare precizie pentru medii complexe

Pentru a asigura siguranț...

Asigurarea calității electrificate
De la pulbere la componente fabricate aditiv



De la pulbere la componente fabricate aditiv Fabricarea aditivă oferă un mare potenți...

17.07.2024 01:05

ZEISS CALYPSO 2024
Funcții noi

12.06.2024 01:05

Duo ZEISS O-INSPECT
Microscop și dispozitiv de măsurare într-unul singur