Catalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

04.09.2024 01:09

Asigurarea calității implanturilor fabricate aditiv

De la pulbere la componente fabricate aditiv

Fabricarea aditivă oferă un mare potențial pentru multe produse medicale: De la implanturi de șold, genunchi și coloană vertebrală la componente pentru traume și produse specifice pacienților (PSP). Pentru a produce componente medicale precise, reproductibile și conforme cu FDA fabricate aditiv, trebuie îndeplinite cerințe stricte de asigurare a calității.

ZEISS Medical Industry Solutions oferă procese sigure și holistice. Portofoliul nostru cuprinzător de soluții hardware și software permite asigurarea efectivă și eficientă a calității la cel mai înalt nivel.

Proces de fabricație de înaltă clasă

Procesul de fabricație aditivă strat cu strat permite producția de implanturi ortopedice personalizate. Procesele de asigurare a calității trebuie să meargă mână în mână cu etapele individuale ale procesului de fabricație pentru a evita produsele defecte. Soluțiile ZEISS vizează detectarea defectelor într-un stadiu incipient pentru a economisi timp și bani. Colaborăm cu clienții noștri de la testarea fezabilității la inspecția nedistructivă pentru a ține pasul cu evoluția tehnologiei și pentru a le oferi încrederea de a alege fabricarea aditivă într-un mod economic.

Mai multe știri

Cea mai mare precizie pentru medii complexe

Pentru a asigura siguranț...

Asigurarea calității electrificate



De la pulbere la componente fabricate aditiv Fabricarea aditivă oferă un mare potenți...

31.07.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT duo
Microscop și dispozitiv de măsurare într-unul singur

17.07.2024 01:05

ZEISS CALYPSO 2024
Funcții noi

12.06.2024 01:05

Duo ZEISS O-INSPECT
Microscop și dispozitiv de măsurare într-unul singur