Catalog

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

10.06.2023 01:06

Strâns legate între ele


Racordurile cu burduf metalic seria KG, disponibile opțional și în oțel inoxidabil ca serie "KG-VA", îndeplinesc cerințe ridicate. Transmisia se face prin intermediul unor burdufuri din oțel inoxidabil rigide la torsiune, cu doi, patru sau șase arbori, cuplajele sunt disponibile pentru intervale de cuplu de 5 (MKG) - 3000 Nm (KG), precum și pentru diametre de arbore de 12 - 100 mm. Pot fi utilizate la intervale de temperatură cuprinse între -40 ° C și + 300 °C.


O parte este concepută ca o flanșă sau un butuc specific clientului pentru conectarea pe partea mașinii, butucul de strângere radială de pe cealaltă parte facilitează o asamblare ușoară și rapidă (EASY-clamp) și garantează o transmisie a cuplurilor absolut fără joc, sigură și cu transmitere de forță, chiar și fără șaibă de cheiță.


Conexiunea dintre burduf și butuc se realizează printr-un proces de sudare cu microplasmă. Acest lucru oferă avantaje constructive, cum ar fi lungimea totală redusă. Cuplajul este absolut lipsit de joc, este foarte concentric și are o rigiditate maximă la torsiune.

Cuplajele sunt deosebit de potrivite pentru utilizarea pe partea de intrare a reductorilor cu șurub fără sfârșit sau planetari cu joc redus. Din oțel inoxidabil, acestea sunt calificate pentru instalații de transport, ambalare și umplere din industria alimentară. Dar și în industria metalurgică, în industria galvanică, în sectorul vidului sau în domeniul echipamentelor pentru tehnologia sateliților sunt instalate de preferință cuplaje cu burduf din oțel inoxidabil.



Mai multe știri

Ambreiaje dentate cu șaibă pentru cutii de viteze

JAKOB Antriebstechnik GmbH oferă cinci cuplaje diferite din oțel inoxidabil ca serii standard: cu...

10.09.2024 01:05

Cupla de siguranță SKB

Ingineria mecanică modernă se străduiește să obțină componente din ce în ce mai compacte, cu o de...

17.08.2024 01:05

Cuplaj cu burduf metalic KG
Gamă largă de aplicații
Cele mai mari forțe de strângere, siguranță maximă

JAKOB Antriebstechnik oferă cuplajul cu burduf metalic KPP pentru a satisface cerințele din ce în...