Catalog

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

05.06.2023 01:06

Stăpâniți schimbarea cu soluții digitale

La ITMA, KARL MAYER GROUP va arăta cum pot fi exploatate oportunitățile oferite de digitalizare - 08 - 14.06.2023, Fiera Milano, Sala 4 B119

KARL MAYER GROUP va prezenta la viitoarea expoziție ITMA de la Milano soluții care le vor permite clienților săi să stăpânească schimbările profunde ale vremurilor noastre și să transforme provocările în oportunități - în special atunci când vine vorba de transformarea digitală. Grupul de companii își sprijină clienții în drumul lor spre lumea digitală a industriilor lor cu noi dezvoltări digitale, pe care le poate avansa rapid datorită puterii inovatoare combinate a unităților sale de afaceri individuale. Atunci când vine vorba de cerințele specifice ale clienților pentru tehnologiile de mașini în domeniul tricotajelor cu urzeală, al tricotajelor specializate, al pregătirii urzelii și al textilelor tehnice, experții din aceste unități de afaceri sunt foarte solicitați. Sarcina lor este în primul rând de a dezvolta software și funcții inteligente ale mașinilor. Experții diviziei de afaceri KM.ON, care se concentrează în principal pe soluții digitale, au în vedere controlul și optimizarea proceselor.






Potențialul oferit de abordarea combinată a digitalizării este multiplu, în special pentru creșterea eficienței.Funcții inteligente ale mașinilor Pentru a maximiza productivitatea, KARL MAYER GROUP dezvoltă în mod special funcții inteligente ale mașinilor care utilizează potențialul oferit de digitalizare sau de inteligența artificială pentru a revoluționa schimbarea modelelor în tricotarea prin urzeală, de exemplu, prin intermediul modelării bazate pe cloud. Mașinile de tricotat cu urzeală de înaltă performanță din generația digitală, cum ar fi HKS 3-M ON, lucrează cu date de tipare din cloud în loc de discuri de tipare și, astfel, oferă o flexibilitate unică: tiparele pot fi schimbate cu un clic de mouse pe computer și fără intervenție manuală. În plus față de efortul de manipulare, sunt eliminate costurile și poluarea mediului cauzate de producția, transportul și depozitarea suporturilor de date mecanice.

În plus, tiparele sunt 100% reproductibile, de asemenea fără ajustări manuale. KARL MAYER GROUP oferă, de asemenea, soluții inteligente pentru funcțiile și procesele mașinilor în sectorul tricotajelor plate. Ofertele de software sunt combinate într-un singur pachet și acoperă întregul lanț de valoare adăugată al fabricii de tricotaje plate prin intermediul unui program rapid de tricotare cu imagini, sortare și modelare individuală și gestionare optimizată a producției. Rezultatul este un flux de lucru coerent și optimizat care face posibilă o productivitate mai mare.

Alte beneficii includ timpi de răspuns mai rapizi, o mai mare eficiență a instalației datorită transparenței în timp real și costuri mai mici datorită optimizării globale a producției. Inovațiile axate pe tema mașinilor inteligente includ o interfață CANopen prin intermediul căreia alimentatoarele de stocare de înaltă calitate de la furnizorii externi pot comunica bilateral cu mașinile.




Fuziunea asigură o ghidare fiabilă și o alimentare exactă a firelor speciale și sofisticate, făcând astfel posibilă obținerea de produse de înaltă calitate.Soluție digitalăpentru dezvoltarea produselor Suportul digital este disponibil și pentru crearea de mostre. KARL MAYER GROUP oferă diverse produse software la diferite niveluri pentru procesul de proiectare a țesăturilor tricotate și tricotate plate. Chiar și simulările 3D ale articolelor tricotate plate proiectate sunt posibile cu ajutorul unui software extern adecvat. Instrumentele de proiectare și modelare ușurează activitatea clienților.




Ele oferă mai multă flexibilitate, eficiență și creativitate, contribuind astfel la reducerea costurilor și la scurtarea timpului de lansare pe piață, și, de asemenea, punctează în domeniul sustenabilității, deoarece pot fi utilizate pentru a reduce numărul de mostre fizice.Instrumente digitalepentru gestionarea producției Alte soluții digitale se concentrează pe analiza datelor de producție. De exemplu, clienții de tricotaje de urzeală vor putea utiliza în viitor informații în timp real despre consumul de energie al mașinilor lor cu ajutorul unui nou sistem de monitorizare a energiei. Un prim prototip va fi prezentat în cadrul târgului. Deocamdată, instrumentul de monitorizare oferă informații detaliate, în special despre datele energetice, cu ajutorul cărora producția poate fi mai bine înțeleasă și controlată în vederea optimizării.

În plus, KM.ON oferă DPM (Digital Production Management), o soluție software care facilitează și îmbunătățește gestionarea unei fabrici de tricotaje. Cu informații în timp real, procese simplificate și alocarea optimă a resurselor, DPM permite luarea deciziilor bazate pe date și adaptarea flexibilă la cerințele pieței, ajutând producătorii de textile pe calea succesului și a creșterii durabile. Funcțiile de planificare și analiză a producției, precum și datele în timp real și funcțiile de raportare, oferă o transparență totală a operațiunilor de producție. Acest lucru permite timpi de răspuns mai rapizi, o productivitate mai mare și costuri de personal mai mici.

Un tablou de bord pentru monitorizare cu date în timp real privind funcționarea mașinilor este, de asemenea, oferit pentru mașinile de pregătire a urzelii KARL MAYER, în special pentru sectorul urzelii secționale, iar STOLL PPS este un instrument digital de planificare a producției pentru fabrica de tricotaje plate. Platforma centrală pentru datele de producție și procesele de producție informează clientul online, în timpul funcționării în curs, cu privire la evenimentele importante din producția sa. Acest lucru permite reacții rapide la abateri și reparații prompte pentru timpi de oprire minimi.




Un calendar de funcționare este disponibil pentru planificarea și evaluarea realistă a capacității de producție.Soluții de îngrijirecu oferte digitale În conformitate cu abordarea sa holistică, KARL MAYER GROUP oferă clienților săi valoare adăugată și în sectorul de asistență prin digitalizare. Pentru tricotarea și pregătirea urzelii, opțiunile digitale, cum ar fi întreținerea la distanță, au fost combinate cu ofertele convenționale. Abordarea complet nouă a serviciilor include un birou de primire, un sistem de tichete, precum și asistență de prim, al doilea și al treilea nivel și oferă clienților asistență rapidă și transparentă. De asemenea, creează baza pentru întreținere și service predictiv.

La pregătirea urzelii, conectarea în rețea a mașinilor cu cloud-ul asigură accesul eficient la datele mașinilor și service-ul de la distanță. În plus, rapoartele de gestionare a calității pot fi apelate de pe orice dispozitiv mobil prin intermediul cloud-ului.




Se creează, de asemenea, premisele pentru o funcție cloud proactivă de urzeală. Angajament pentru cel mai înalt nivel de securitate a datelor Cea mai importantă resursă pentru utilizarea tuturor acestor oferte de digitalizare sunt datele. KARL MAYER GROUP consideră că datele referitoare la funcționarea utilajelor sale sunt un bun care merită protejat și utilizează proceduri de securitate și metode de criptare stabilite și recunoscute pentru a preveni accesul neautorizat.

Pentru a asigura cele mai înalte standarde de securitate și performanță, compania urmărește o strategie de conectivitate bazată pe soluții KM.ON de ultimă generație.

Mai multe știri

Techtextil este unul dintre cele mai importante târguri comerciale pentru industria textilelor te...

22.04.2024 01:05

Prezența în Pakistan
Grupul KARL MAYER GROUP va expune la IGATEX în perioada 01 - 04 mai 2024 la Lahore cu reprezentanții săi Madhani Associates și Nazer & Co.
În calitate de specialist în wearables, KARL MAYER este partener al proiectului DiMo - Digital Motion

Când vine vorba de armarea compozitelor, fibrele naturale devin din ce în ce mai importante ca al...

O privire la JEC World 2024 și la starea de spirit din industria compozitelor de Hagen Lotzmann și Martin Legner, KARL MAYER GROUP
KARL MAYER GROUP așteaptă cu nerăbdare un SaigonTex de succes, 10-13 aprilie 2024, Sala A, Stand 1J-01 la Centrul de Expoziții și Convenții Saigon