Catalog

GEDA GmbH

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

13.05.2023 00:05

Un lift industrial permanent pentru cartier

GEDA a fost autorizată să instaleze un nou lift industrial la cel mai mare furnizor de produse din zahăr din Europa. Un dispozitiv permanent a fost instalat acum la Südzucker AG pentru a oferi o mare ușurare.

Fabrica Grupului Südzucker din "orașul florilor" Rain am Lech produce zahăr pentru întreaga Europă încă din 1957. Situată în regiunea de graniță dintre Suabia și Bavaria Superioară, fabrica a fost întotdeauna sinonimă cu inovația și performanța. Compania învecinată GEDA GmbH din Asbach-Bäumenheim, aflată la numai 12 km distanță, există de ceva mai mult timp.

Producătorul de ascensoare industriale și de construcții are sediul acolo de peste 90 de ani și construiește ascensoare "Made in Germany", de la ascensoare de tracțiune mici la ascensoare industriale mari. Numele GEDA este sinonim cu calitatea, know-how-ul și competența în industria utilajelor de construcții și pe șantierele de construcții. O relație bună cu companiile vecine din regiune este ferm ancorată în cultura corporativă.
În fiecare an, în Rain am Lech pot fi produse câteva mii de tone de zahăr. În timpul campaniei
, din septembrie până în ianuarie, angajații lucrează 24 de ore pe zi pentru a face față acestui volum imens de muncă. Acest lucru înseamnă că necesarul anual de zahăr al unui cetățean german poate fi produs în mai puțin de două secunde. Pentru această producție, fabrica are nevoie de silozuri cu peste 100.000 de tone de zahăr. Pentru a duce mărfurile din zona de producție la silozuri, sunt necesare diverse benzi transportoare și echipamente într-un așa-numit turn de ascensoare. Un GEDA SH 500 a fost instalat pentru a transporta uneltele, ajutoarele și oamenii pentru curățarea complexă, precum și pentru lucrările de întreținere la locul corespunzător al părților fabricii, precum și la tavanul silozului. Transportul a până la 500 kg sau a șase persoane poate fi efectuat ușor, sigur și rapid. Acest ascensor GEDA garantează un transport fără probleme, exact la locul dorit. Fluxurile de lucru mai eficiente pentru lucrările de întreținere și service permit un nivel ridicat de economisire a timpului și a costurilor. Stâlpul triunghiular cu liftul este montat în exteriorul turnului, ceea ce economisește mult spațiu în interiorul turnului în comparație cu liftul anterior din interior. Catargul triunghiular este montat la 43,4 m și asigură acoperirea înălțimii de ridicare necesare de 38,6 m. Din cauza lucrărilor de întreținere care trebuie adesea efectuate rapid pe banda transportoare, este necesar un transport rapid.
Astfel, acest lift industrial poate fi operat la o viteză de 40 m/min. GEDA SH este perfect adaptat la condițiile ambientale și este convingător în cele mai dure medii. Prin urmare, acest dispozitiv este utilizat și în fabricile de ciment, în instalațiile de amestecare a asfaltului, în uzinele chimice sau în instalațiile offshore și multe altele. Nu doar proximitatea locală l-a convins pe client să se ocupe de acest proiect cu GEDA, ci și experiența de mulți ani a producătorului de ascensoare industriale și de construcții a fost un criteriu de decizie. Dorințele și specificațiile speciale au putut fi puse în aplicare fără probleme.
Indiferent dacă era vorba de dimensiunea minimă de spațiu liber specificată de 2 m x 1,7 m sau de cușca specială de ridicare necesară cu două uși verticale manuale și fereastră de vizionare - GEDA avea o soluție pentru orice. Pe lângă etaj, acest dispozitiv trebuie să deservească alte două etaje.
Locația de afaceri Donau-Ries se poate număra printre cele mai puternice regiuni din punct de vedere economic din Germania.
Cooperarea și schimbul dintre companiile rezidente contribuie, de asemenea, la această creștere economică puternică
. Clasa de mijloc puternică și industriile cele mai diverse, precum și companiile foarte specializate sunt deosebit de caracteristice.

Mai multe știri

Viitor ecologic în Belgia cu GEDA 2500 Z/ZP


Producătorul bav...

Mai multe dispozitive GEDA sprijină lucrările de renovare a primăriei din capitala Norvegiei

...
GEDA SH1000 US în acțiune în portul New Orleans
Două GEDA 3700 Z/ZP sprijină construcția Noului Spital Național


18 participanți au luat startul pentru GEDA GmbH din Asbach-Bäumenheim la alergarea co...

GEDA Multilift P22 Premium ca ajutor în al doilea oraș ca mărime din Anglia