Catalog

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

12.05.2023 01:05

Mai mult decât era de așteptat

Piulița de strângere a puterii MDA de la JAKOB Antriebstechnik

Modelul actual al piuliței de strângere mecanică MDA combină cea mai simplă operațiune manuală, la cupluri de strângere mici, cu cele mai mari forțe de strângere. Interiorul poate multiplica cuplul de strângere manuală prin intermediul unei transmisii robuste cu angrenaje cu rulmentul special de alunecare. Mecanismul de autoblocare garantează o siguranță operațională maximă. O durată de viață lungă este asigurată de designul materialului realizat din oțel călit cu un strat de suprafață protejat împotriva coroziunii. Testele speciale de anduranță confirmă aceste așteptări. De exemplu, piulițele de strângere cu putere au fost supuse la o sarcină continuă pe un banc de testare special până la 10.000 de cicluri de încărcare.

Piulițele de strângere cu putere MDA sunt disponibile pentru dimensiuni de filet de la M12 la M48 și pot aplica o forță de strângere de până la 180kN.

Domeniile de aplicare ale MDA acoperă toate domeniile ingineriei mecanice în care sunt necesare strângerile mari. De exemplu, strângerea sculelor de presare și de perforare sau strângerea pieselor de prelucrat în timpul prelucrării. Piulița de strângere cu putere MDA permite o strângere mai sigură, mai economică și mai exactă. În condiții normale de funcționare, nu necesită întreținere și poate fi utilizată până la 200 ° C. În versiuni speciale, poate fi utilizată chiar și până la 400 °C.

Mai multe știri

Ambreiaje dentate cu șaibă pentru cutii de viteze

JAKOB Antriebstechnik GmbH oferă cinci cuplaje diferite din oțel inoxidabil ca serii standard: cu...

10.09.2024 01:05

Cupla de siguranță SKB

Ingineria mecanică modernă se străduiește să obțină componente din ce în ce mai compacte, cu o de...

17.08.2024 01:05

Cuplaj cu burduf metalic KG
Gamă largă de aplicații
Cele mai mari forțe de strângere, siguranță maximă

JAKOB Antriebstechnik oferă cuplajul cu burduf metalic KPP pentru a satisface cerințele din ce în...