Catalog

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

07.06.2023 01:06

Cu partenerii potriviți, pantoful se potrivește

KARL MAYER North America devine membru al Asociației producătorilor de încălțăminte din Statele Unite ale Americii

Grupul KARL MAYER GROUP se angajează cu pasiune pentru succesul clienților săi și pentru o lume mai bună. Urmând această viziune, jucătorul global și-a făcut un nume ca partener important pentru industrii întregi cu mașinile sale textile, produsele digitale, serviciile, ideile și know-how-ul său. Soluțiile textile de la mașinile KARL MAYER pot fi găsite la tot pasul, în special în industria încălțămintei.

În funcție de domeniul de aplicare, sunt disponibile mașini tricot și raschel pentru producția de țesături pentru încălțăminte de înaltă performanță tricotate inteligent. Țesăturile de distanțare, care s-au impus în special în sectorul sportiv, sunt produse pe mașini raschel duble cu tehnologie jacquard pentru realizarea unor modele elaborate. Este posibilă chiar și producția de fețe de încălțăminte complet finisate. Articolele tricotate plate pot fi produse în principal pe modelele CMS 202 ki B, CMS 303 ki B, CMS 330 ki BW și ADF 330-32 ki BW, mai ales în ecartament E 7,2 și mai fin. Tehnologia de tricotat plat oferă posibilitatea de a implementa cele mai diverse modele. Pot fi tricotate atât panouri plate simple, cât și fețe de încălțăminte 3D elaborate sau soluții complete fără cusături pentru o performanță optimizată. După un proces de termopolimerizare, construcțiile de talpă pot fi aplicate direct pe fețele de încălțăminte tricotate 3D, fără etape intermediare, după cum a arătat un proiect comun cu DESMA Schuhmaschinen GmbH. Pentru o mai mare integrare a procesului, o mașină de tricotat cu urzeală bazată pe principiul roll-to-roll a fost, de asemenea, combinată cu un sistem de imprimare 3D pentru a aplica structuri de întărire pe țesăturile tricotate într-un proces uniform.

La mijlocul lunii aprilie 2023, KARL MAYER GROUP a făcut un pas înainte în angajamentul său față de industria încălțămintei și a devenit membru al Asociației producătorilor de încălțăminte din Statele Unite (USFMA) cu filiala sa americană. Asociația este încântată de această adăugare. "Industria noastră nu se poate dezvolta și inova fără utilaje de ultimă generație", a declarat Bill McCann, director executiv al USFMA. "Sperăm să oferim KARL MAYER și altora o piață în creștere în SUA."

. Liderul asociației împărtășește această speranță cu Mariano Amezcua, președintele KARL MAYER North America și inițiatorul aderării. el a vorbit cu Ulrike Schlenker de la my TEXTILE NEWS despre alte așteptări și motive de aderare.

US: Cum a apărut ideea de aderare? Aveați deja contacte cu asociația sau proiecte comune?

MA: Contextul aderării noastre este concentrarea New Balance pe utilizarea capacităților interne. Compania este unul dintre cei mai importanți clienți ai noștri din sectorul încălțămintei și membrul emblematic al USFMA. Vicepreședintele său pentru dezvoltarea și fabricarea produselor interne, Kevin McCoy, a stabilit ca obiectiv pentru marca MADE să proiecteze și să fabrice încălțăminte sportivă folosind 100% resurse americane. Pentru a îndeplini această sarcină ambițioasă, New Balance a apelat la USFMA. Prin intermediul asociației, urmau să fie identificate surse americane pentru toate materiile prime, utilajele de producție și procesele de fabricație. John Simon, președinte al Signet Mills și, de asemenea, membru al consiliului USFMA, a avut un rol esențial în stabilirea unui lanț de aprovizionare complet american. În calitate de client vechi al KARL MAYER, el a invitat KARL MAYER North America să participe la USFMA pentru a extinde potențialul producătorilor de încălțăminte din SUA.

US: Care este rolul USFMA? Mai sunt membri și alți clienți ai KARL MAYER GROUP?

MA: Principala sarcină a USFMA este de a consolida, proteja și optimiza baza producției de încălțăminte din SUA. Situată în inima industriei încălțămintei, USFMA este centrul de inovare, de relaționare și de cooperare între producătorii și furnizorii interni. Printre membri se numără New Balance și Signet Mills, precum și partenerul nostru de fibre UNIFI și laboratoarele de cercetare și dezvoltare pentru încălțăminte de lifestyle.

US: Care sunt obiectivele grupului KARL MAYER GROUP în a deveni membru? Ce dorește să realizeze?

MA: În primul rând, prin colaborarea cu întregul lanț de aprovizionare, dorim să ajutăm New Balance și alți membri USFMA să își atingă obiectivul de a produce încălțăminte sportivă 100% americană. De asemenea, dorim să promovăm în continuare piața de încălțăminte tricotată în curs de dezvoltare în SUA prin stabilirea de relații cu numeroase mărci.

US: Cum se poate implica KARL MAYER GROUP în activitatea asociației? Care dintre unitățile sale de afaceri sunt vizate în mod special pentru cooperare?

MA: KARL MAYER North America intenționează să contribuie la activitatea asociației cu abilitățile sale de dezvoltare a produselor pentru proiectarea și producția de modele inovatoare cu ajutorul mașinilor de tricotat plate KM.ON CREATE PLUS și STOLL. Prin intermediul cursurilor noastre de formare pentru dezvoltarea țesăturilor, suntem capabili să atragem experți în domeniul tehnologiei și al designului. De asemenea, ne putem ajuta clienții să integreze fără probleme tehnologia noastră de tricotat și de tricotat specializată în procesele lor. Iar atunci când producătorii vor fi gata să treacă la producția de masă, mașinile de tricotat cu urzeală KARL MAYER vor fi pregătite să producă pantofii sport perfecți de fabricație americană.


Mai multe știri

Techtextil este unul dintre cele mai importante târguri comerciale pentru industria textilelor te...

22.04.2024 01:05

Prezența în Pakistan
Grupul KARL MAYER GROUP va expune la IGATEX în perioada 01 - 04 mai 2024 la Lahore cu reprezentanții săi Madhani Associates și Nazer & Co.
În calitate de specialist în wearables, KARL MAYER este partener al proiectului DiMo - Digital Motion

Când vine vorba de armarea compozitelor, fibrele naturale devin din ce în ce mai importante ca al...

O privire la JEC World 2024 și la starea de spirit din industria compozitelor de Hagen Lotzmann și Martin Legner, KARL MAYER GROUP
KARL MAYER GROUP așteaptă cu nerăbdare un SaigonTex de succes, 10-13 aprilie 2024, Sala A, Stand 1J-01 la Centrul de Expoziții și Convenții Saigon