Catalog

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

25.05.2023 01:05

Stăpânirea viitorului prin sustenabilitate

Sustenabilitatea - o temă directoare a KARL MAYER GROUP la ITMA, 08 - 14.06.2023, Fiera Milano, Sala 4 B119

KARL MAYER GROUP este o companie de familie cu o tradiție îndelungată de responsabilitate socială. În strategia sa corporativă, se angajează să acționeze în armonie cu obiectivele sociale și ecologice și să respecte standardele "Guvernanței sociale și de mediu (ESG)".

Concentrându-se pe un viitor care merită trăit, KARL MAYER GROUP se asigură că produsele și serviciile sale sunt ecologice.

Pentru prezentarea sa la cel mai important târg de mașini textile din lume, KARL MAYER GROUP a făcut din sustenabilitate o temă generală. O galerie compactă a sustenabilității prezintă, printre altele, un exemplu de economie circulară a materialelor din sectorul tricotajelor, un articol de îmbrăcăminte tricotat 3D cu o producție de deșeuri extrem de reduse și o țesătură tehnică tricotată cu zăbrele care obține un dublu punctaj în ceea ce privește protecția mediului: prin construcția sa din fibre naturale și prin utilizarea sa ca material de transport pentru ecologizarea urbană verticală eficientă din punct de vedere al emisiilor de CO2.

O altă caracteristică a colecției de inovații sustenabile se referă la tehnologia de producție: pentru sectorul denimului va fi prezentată o soluție pentru vopsirea indigo cu o amprentă de CO2 extrem de redusă.

Pe lângă spectacolul axat pe performanță, tema sustenabilității va însoți vizitatorii ITMA aproape la fiecare pas în restul standului KARL MAYER GROUP. Sub motto-ul "Master the Change - profitabil, flexibil, sustenabil", vor fi prezentate soluții și inovații ca răspunsuri la cele mai importante întrebări ale clienților. Una dintre acestea este: cum pot face față presiunii crescânde de a fi mai sustenabil?

O modalitate pentru industria de tricotaj cu urzeală este prezentată de o nouă mașină raschel cu placă de picătură care, datorită unor modificări specifice, este potrivită pentru prelucrarea fibrelor discontinue. Țesăturile tricotate rezultate nu sunt doar șic, ci și durabile, răspunzând astfel cererii tot mai mari de îmbrăcăminte cu o amprentă ecologică redusă.

O mașină de tricotat urzeală de înaltă performanță funcționează cu acționare directă eficientă din punct de vedere energetic. Consumul de energie poate fi monitorizat cu ajutorul unui sistem de monitorizare nou dezvoltat. De asemenea, mașina utilizează date de model din cloud și astfel se gestionează fără discuri de model cu cheltuielile lor pentru material și transport. O mașină de tricotat cu urzeală cu inserție de urzeală demonstrează modul în care un sistem de așezare optimizat poate economisi deșeurile din firul de urzeală, iar un model ADF de la STOLL necesită mai puțină energie datorită unui pachet de modificări de proiectare orientate.

Soluțiile digitale contribuie, de asemenea, în mod eficient la mai multă sustenabilitate și, în același timp, la eficiență economică. Noul software de proiectare inovator k. innovation CREATE DESIGN pentru textilele tricotate plat, de exemplu, oferă o interfață pentru orice software 3D. Prin intermediul acestei conexiuni, pot fi generate randări 3D realiste, care reduc enorm nevoia de modele fizice și, prin urmare, consumul de materiale.

Pe lângă exponate, și ambianța în care acestea sunt prezentate este, de asemenea, dedicată temei sustenabilității. Conceptul concentrat al standului se bazează pe un consum minim de materiale pentru structurile pereților și ale podelei - multe componente sunt modulare și reutilizabile - cu un maxim de ospitalitate și claritate. Colaborarea cu un partener italian de construcție a standului asigură rute de transport scurte, iar în domeniul alimentației se acordă atenție reducerii la minimum a deșeurilor, de exemplu prin utilizarea de veselă reutilizabilă și renunțarea la ambalaje dacă nu există nimic împotrivă.

Mai multe știri

Techtextil este unul dintre cele mai importante târguri comerciale pentru industria textilelor te...

22.04.2024 01:05

Prezența în Pakistan
Grupul KARL MAYER GROUP va expune la IGATEX în perioada 01 - 04 mai 2024 la Lahore cu reprezentanții săi Madhani Associates și Nazer & Co.
În calitate de specialist în wearables, KARL MAYER este partener al proiectului DiMo - Digital Motion

Când vine vorba de armarea compozitelor, fibrele naturale devin din ce în ce mai importante ca al...

O privire la JEC World 2024 și la starea de spirit din industria compozitelor de Hagen Lotzmann și Martin Legner, KARL MAYER GROUP
KARL MAYER GROUP așteaptă cu nerăbdare un SaigonTex de succes, 10-13 aprilie 2024, Sala A, Stand 1J-01 la Centrul de Expoziții și Convenții Saigon