Catalog

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

13.05.2023 01:05

Abordarea directă în Indonezia

KARL MAYER GROUP preia asistența directă a clienților săi din Indonezia

Grupul ILLIES este de mulți ani un partener de vânzări de încredere și competent al KARL MAYER GROUP în Asia.

Cele două companii au decis recent să își schimbe abordarea în ceea ce privește deservirea clienților din Indonezia. La 1 mai 2023, ILLIES s-a retras din activitatea KARL MAYER pe piața indoneziană. KARL MAYER GROUP și-a extins abordarea regională și a integrat toate activitățile de vânzări și service din țara din Asia de Sud-Est în propriul profil de servicii.

. Jucătorul global a preluat toate competențele și capacitățile reprezentantului său pentru a continua să ofere clienților săi un sprijin profesional de încredere, acum la prima mână. Cei doi parteneri au elaborat un concept comun de asistență pentru a asigura o tranziție ușoară și fără probleme.

"KARL MAYER GROUP așteaptă cu nerăbdare să fie și mai aproape de importanta sa regiune de vânzări din Indonezia", a declarat Kevin Socha, directorul general al KARL MAYER (H. K.) Ltd.Potrivit unui raport al industriei textile indoneziene, țara se numără printre primele 10 națiuni producătoare de textile și se află pe locul 12 în topul celor mai mari exportatori de textile și îmbrăcăminte.

Mai multe știri

Techtextil este unul dintre cele mai importante târguri comerciale pentru industria textilelor te...

22.04.2024 01:05

Prezența în Pakistan
Grupul KARL MAYER GROUP va expune la IGATEX în perioada 01 - 04 mai 2024 la Lahore cu reprezentanții săi Madhani Associates și Nazer & Co.
În calitate de specialist în wearables, KARL MAYER este partener al proiectului DiMo - Digital Motion

Când vine vorba de armarea compozitelor, fibrele naturale devin din ce în ce mai importante ca al...

O privire la JEC World 2024 și la starea de spirit din industria compozitelor de Hagen Lotzmann și Martin Legner, KARL MAYER GROUP
KARL MAYER GROUP așteaptă cu nerăbdare un SaigonTex de succes, 10-13 aprilie 2024, Sala A, Stand 1J-01 la Centrul de Expoziții și Convenții Saigon