Catalog

GEDA GmbH

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

28.04.2023 01:04

Ceremonia de finalizare - GEDA are din nou un motiv de sărbătoare

Compania de dimensiuni medii sărbătorește finalizarea construcției noii clădiri administrative de la sediul său central din Asbach-Bäumenheim.

La 14 iunie 2022, Johann Sailer a pus piatra de temelie pentru noua clădire administrativă. La 18 aprilie 2023 - abia 10 luni mai târziu - a avut loc ceremonia de inaugurare.

În cadrul unei ceremonii festive, coroana de inaugurare a fost ridicată deasupra viitoarei clădiri administrative GEDA.
Johann Sailer a deschis evenimentul vizibil emoționat cu câteva cuvinte, care i-au făcut și pe invitați să zâmbească din când în când. "Pasul important spre viitor a fost făcut și aștept cu nerăbdare să conduc compania în următoarea generație în cel mai bun mod posibil." El a mulțumit în mod explicit administrației districtuale, municipalității și consiliului local pentru marea cooperare și pentru "urechea deschisă" constantă. Arhitectului, Bettina Kandler, i s-a mulțumit, de asemenea, pentru munca sa. Meșterii vor fi ocupați încă un an bun cu transformarea în realitate a proiectului arhitectului din Donauwörth.

Punctul culminant al evenimentului: discursul de încheiere
Discursul tradițional de încheiere a fost rostit de domnul Michael Bürle, inginerul constructor. În mod tradițional, se bea vin, iar paharul este aruncat la pământ, deoarece se știe că sticla spartă aduce noroc. A urmat un discurs scurt, dar potrivit, al invitaților de onoare, dl Stefan Rößle (administrator al districtului Donau-Ries) și dl Martin Paninka (primar, Asbach-Bäumenheim).
Ultimul impuls După ce săpăturile la subsol au fost finalizate, în ciuda nivelului ridicat al apelor subterane din Asbach-Bäumenheim, conceptul a devenit mai clar pe zi ce trece, pe măsură ce construcția avansa.

Va fi o clădire în formă de cruce pentru a se asigura că poate fi văzută din toate părțile. Astfel, fiecare încăpere va fi inundată de lumina zilei din toate părțile, creând o atmosferă de lucru optimă. Numărul diferit de etaje conferă clădirii un aspect dinamic, iar fațada predominant din sticlă închide cei 6.000 de metri pătrați de spații de birouri. În centrul clădirii se va afla - cum ar putea fi altfel pentru un producător de ascensoare industriale și de construcții - un ascensor original GEDA.

Un alt punct de atracție va fi restaurantul public, care este în mod deliberat departe de o cantină "clasică". Aici vor fi servite mâncăruri regionale și de înaltă calitate, de care nu vor beneficia doar angajații GEDA. Aproximativ 220 de angajați vor găsi spațiu în noua clădire, iar viitoarele modele de locuri de muncă pot fi implementate în mod flexibil. În lumea muncii în schimbare rapidă de astăzi, acest lucru este indispensabil. Clădirea administrativă va fi inovatoare în regiune din toate punctele de vedere.
Noua clădire va primi un premiu DGNB cu statut de aur, care se acordă pentru construcții deosebit de durabile. Aceasta este măsurată, printre altele, pe baza ciclului de viață. În plus, încălzirea și răcirea vor fi asigurate de o pompă de căldură, iar un sistem fotovoltaic instalat pe acoperișurile halei existente pentru a genera energie electrică este deja în funcțiune. Un sistem de ventilație extrem de modern asigură un climat interior optim în timpul zilei de lucru.
Primarul Martin Paninka este foarte fericit pentru companie și mândru de acest proiect impresionant. Un alt invitat de onoare, administratorul districtului Stefan Rößle, a felicitat compania și i-a mulțumit pentru această investiție de amploare în Asbach-Bäumenheim: "Nu este un lucru firesc ca, în aceste zile, companiile să continue să investească în Germania, în ciuda creșterii costurilor energetice și salariale. Pentru o companie precum GEDA, cu filiale în întreaga lume, ar fi ușor să investească în altă țară."
În concluzie, se poate spune probabil că a fost exact pasul potrivit pentru GEDA să construiască acum această clădire. Este pozitiv faptul că locuitorii din Asbach-Bäumenheim și întreaga forță de muncă susțin proiectul. Compania este poziționată în mod optim pentru viitor
și se poate vedea cât de mult "inimă și suflet" se află în spatele ei

Mai multe știri

Viitor ecologic în Belgia cu GEDA 2500 Z/ZP


Producătorul bav...

Mai multe dispozitive GEDA sprijină lucrările de renovare a primăriei din capitala Norvegiei

...
GEDA SH1000 US în acțiune în portul New Orleans
Două GEDA 3700 Z/ZP sprijină construcția Noului Spital Național


18 participanți au luat startul pentru GEDA GmbH din Asbach-Bäumenheim la alergarea co...

GEDA Multilift P22 Premium ca ajutor în al doilea oraș ca mărime din Anglia