Catalog

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

14.04.2023 01:04

Mai multe variante de inox

JAKOB Antriebstechnik oferă acum cinci cuplaje din oțel inoxidabil ca serie standard. Cuplajele cu burduf metalic KG-VA, KGH-VA și MKG-VA, seria de cuplaje cu distanțiere WD-VA și cuplajul din elastomer EKM-VA. Atât cuplajul cu burduf metalic KGH-VA, cât și seria WD-VA sunt fabricate în designul de butuc cu jumătate de coajă extrem de ușor de asamblat. Asamblarea și dezasamblarea cuplajelor nu mai sunt dificile, chiar și în condiții de instalare înghesuită. Jumătățile fixe ale butucului sunt așezate pe arbore și înșurubate pe piesele de semicarcadă libere. În cazul butucilor cu arbore fix, în special, întreținerea poate însemna că unitatea de acționare și/sau de ieșire trebuie demontată cu multă muncă, ceea ce nu mai este necesar. Datorită construcției din oțel inoxidabil rezistent la rugină, acestea sunt, de asemenea, ideale pentru utilizarea în sectorul alimentar.

Seria KG-VA poate fi utilizată până la 350 °C, cu diametre de arbore de 10 - 90 mm și cupluri de la 30 la 1000 Nm.

Seria KGH-VA este lipsită de uzură și întreținere, poate fi utilizată până la 350 °C, include diametre ale arborelui de 7 - 85 mm, intervale de cuplu de la 10 la 1200 Nm și este disponibilă în lungimi variabile cu 2 sau 4 burdufuri ondulate.

Varianta MKG-VA este un cuplaj cu burduf metalic miniatural cu butuc de strângere. Este disponibilă cu 2 sau 4 burdufuri ondulate, poate fi utilizată până la 350° și poate transmite în siguranță până la 15 Nm.

Cuplajul din elastomer EKM-VA, care poate transmite până la 500 Nm, este, de asemenea, nou în gamă. Echipat cu un butuc de strângere ușor de asamblat, acesta poate fi utilizat la temperaturi de până la 90°.

Cuplajul distanțier WD-VA este disponibil în lungimi variabile de până la 3 m și oferă o transmisie a cuplului fără joc. De asemenea, poate fi utilizat la temperaturi de până la 350 °C și include diametre ale arborelui de 7 - 85 mm cu intervale de cuplu de 10 - 1200 Nm.

Unul dintre punctele forte ale JAKOB Antriebstechnik GmbH constă în proiectarea și fabricarea cuplajului individual optim pentru client. În cazul întrebărilor tehnice exigente, experții de la JAKOB vă pot consilia și telefonic. O echipă bine pusă la punct din vânzări și construcții face posibilă o procesare rapidă.

La cerere, este posibilă în orice moment și consilierea personală și realizarea de produse personalizate.

Mai multe știri

Ambreiaje dentate cu șaibă pentru cutii de viteze

JAKOB Antriebstechnik GmbH oferă cinci cuplaje diferite din oțel inoxidabil ca serii standard: cu...

10.09.2024 01:05

Cupla de siguranță SKB

Ingineria mecanică modernă se străduiește să obțină componente din ce în ce mai compacte, cu o de...

17.08.2024 01:05

Cuplaj cu burduf metalic KG
Gamă largă de aplicații
Cele mai mari forțe de strângere, siguranță maximă

JAKOB Antriebstechnik oferă cuplajul cu burduf metalic KPP pentru a satisface cerințele din ce în...