Catalog

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

11.03.2023 01:03

Stăpânește schimbarea

Folosind vântul din față ca vânt din spate, cu soluțiile KARL MAYER GROUP la ITMA, 08. - 14.06.2023, Fiera Milano, Sala 4 B119

"Nu putem schimba vântul, dar putem regla pânzele în mod diferit." Ceea ce filozoful grec și polimatul Aristotel recunoștea în urmă cu aproape 2.500 de ani este mai adevărat astăzi decât oricând.

Vremurile noastre sunt furtunoase, dar, cu schimbările potrivite, vântul din față devine vânt din spate. "Stăpânirea schimbării - profitabilă, flexibilă, durabilă" este motto-ul pentru un viitor de succes, inclusiv pentru KARL MAYER GROUP și clienții săi.

Având în vedere tulburările provocate de evenimentele actuale, liderul industriei a discutat cu clienții săi din toate sectoarele și ramurile despre preocupările, prioritățile și obiectivele lor. În timpul discuțiilor, cinci întrebări au apărut ca fiind esențiale și urgente din punct de vedere strategic. La ITMA 2023 de la Milano, KARL MAYER GROUP va prezenta soluții și inovații ca răspuns la aceste întrebări ale clienților.


Cum să fii profitabil cu o presiune tot mai mare asupra costurilor?

Costurile pentru materiale, energie și servicii de transport explodează și reduc semnificativ profiturile. Ce pot face pentru profitabilitatea mea?", se întreabă mulți clienți, care au găsit ceea ce căutau la KARL MAYER GROUP. Răspunsurile pentru pregătirea urzelii sunt oferite în primul rând de o mașină compactă de prelevare a probelor de urzeală, cu un spațiu și mai mic, iar pentru tricotarea urzelii, de cea mai rapidă mașină de tricot cu trei bare de pe piață, cu funcționalități noi.

O mașină de tricotat urzeala cu inserție de urzeală în magazie pentru producția de textile tehnice oferă mai multă eficiență prin reducerea risipei de fire de urzeală la o lățime și viteză de lucru ridicată.

În plus, soluțiile digitale deschid noi căi de creștere a profitabilității. Un exemplu este sistemul de gestionare digitală a producției KM.ON pentru digitalizarea proceselor, care, printre altele, creează mai multă transparență în atelier pentru analiza și optimizarea producției, cu cifre cheie specifice producției disponibile pe un tablou de bord. Mai multă valoare adăugată în sectorul tricotajelor plate fără etape suplimentare de proces este posibilă prin funcția robotică specială STOLL-knitrobotic® prin integrarea, de exemplu, a componentelor electronice direct în materialul textil tricotat pe mașina ADF din generația knitelligence®.


Cum pot să îmi mențin afacerea în funcțiune în ciuda lipsei de personal calificat?

O privire aruncată pe tabloul de bord KM.ON salvează, de asemenea, un tur al parcului de mașini și, prin urmare, al capacităților de personal - un plus important având în vedere lipsa globală de lucrători calificați. Divizia Care Solutions a grupului KARL MAYER GROUP are în vedere, de asemenea, mai puține cerințe de personal. Pachetul Care X-Tend, de exemplu, oferă o verificare anuală a stării de sănătate a mașinii și service la distanță pentru a asigura o disponibilitate ridicată a mașinii fără a fi nevoie de personalul clientului.

Optimizările constructive ale mașinii asigură, de asemenea, funcționarea fără a fi nevoie de personal calificat. De exemplu, asistentul de mișcare a arcului face ca schimbarea barelor la modelele HKS să fie o joacă de copil, iar modelele pot fi schimbate prin intermediul unității de modelare ON prin glisarea ecranului tactil, fără a fi nevoie să se manipuleze discurile de modelare. La mașina de tricotat cu urzeală cu inserție de urzeală cu magazie pentru urzeală, o nouă funcție electronică asigură schimbarea tiparelor fără manipulare mecanică. Optimizările de pe modelele ADF de la STOLL accelerează, de asemenea, reglarea mașinii pentru schimbarea tiparelor în tricotarea plană și facilitează manipularea în timpul întreținerii.

În pregătirea urzelii, schimbările de loturi pe mașinile indigo și de încolăcit pot fi simplificate considerabil cu o soluție inovatoare de automatizare. Pe lângă un efort operațional mai mic, clienții beneficiază de mai puține deșeuri și potențial de erori.


Cum pot găsi noi oportunități de afaceri (de exemplu, aplicații) cu presiunea existentă asupra costurilor?

Având în vedere creșterea costurilor, clienții din întreaga lume caută noi oportunități de afaceri profitabile. Grupul KARL MAYER GROUP le oferă sprijin și în acest sens, de exemplu cu o mașină raschel cu bară dublă care utilizează tehnologia jacquard perfecționată pentru a implementa modele de distanțare cu un joc de culori fără precedent. Țesăturile colorate tricotate la război 3D oferă un potențial deosebit pentru aplicații ulterioare în sectoarele de îmbrăcăminte, mobilier și automobile.

O plasă tricotată prin urzeală realizată din materiale biobază pentru ecologizare verticală arată cum pot fi utilizate textilele tehnice pentru a stăpâni provocările noastre de mediu și, în același timp, pentru a deschide noi domenii de aplicare. Structura rețelei tricotate la urzeală scade temperatura, produce oxigen și leagă CO2.

Caracteristicile sofisticate pentru modelele ADF, care, printre altele, permit utilizarea diferitelor tehnologii STOLL pe o singură mașină și, astfel, o mai mare varietate de design, asigură noi afaceri în sectorul tricotajelor plate.

În plus, va fi prezentată o mașină inovatoare care combină diferite tehnologii de țesături și, astfel, construcții textile complet noi.


Cum să gestionăm presiunea tot mai mare pentru a fi mai sustenabili?

Protecția mediului și economisirea resurselor sunt factori de succes importanți pentru clienți în prezent. O mașină de tricot cu accent pe gestionarea energiei și cu transfer de date de modelare din cloud în locul utilizării de discuri de modelare, care necesită un consum mare de materiale și transport, ia în considerare această evoluție.

Există, de asemenea, optimizări de sustenabilitate în detaliu: o nouă funcție face posibilă realizarea unor economii considerabile de deșeuri de fire de urzeală la tricotarea la urzeală cu inserție de urzeală, iar pe un model ADF de la STOLL, un pachet de modificări de design orientate a dus la un consum mai mic de energie.

Industria denimului beneficiază de o inovație care face ca vopsirea indigo să fie de două ori mai curată și, în același timp, de trei ori mai eficientă decât procesele convenționale. Aceasta se bazează pe utilizarea tehnologiei azotului (NOX) pentru a controla procesul de vopsire chimică.

Soluțiile textile, cum ar fi un material compozit din fibre naturale pentru construcția de bărci și un tricot neutru din punct de vedere al emisiilor de CO2 și biodegradabil produs de o mașină de tricotat STOLL, vor asigura, de asemenea, o mai mare sustenabilitate. În plus, KARL MAYER va arăta modul în care producția de articole tricotate complet la modă poate economisi deșeuri.

Mai multă sustenabilitate și, în același timp, economie pot fi obținute și prin CREATE DESIGN. Noul software inovator de design pentru textile tricotate plat oferă o interfață cu orice software 3D și, astfel, posibilitatea de a crea randări 3D realiste care reduc enorm nevoia de modele fizice și, prin urmare, consumul de materiale.


Cum să reacționăm rapid și flexibil la cerințele pieței?

Transferul de date din cloud și unitatea de modelare ON nu numai că fac mașinile de tricotat mai productive și mai durabile, dar mai ales mai flexibile. Niciodată până acum schimbările de tipare nu au fost mai rapide, clienții nu au putut răspunde mai repede la tendințele schimbătoare ale cererii și nu au putut procesa mai eficient cantitățile mici de comenzi.

Producția complet la modă a STOLL promite, de asemenea, multiple beneficii: Mai puține etape suplimentare de fabricare înseamnă mai puține deșeuri și mai multă viteză în implementarea noilor produse.

În plus, timpul de configurare pe modelele ADF pentru modificări de modele poate fi redus cu soluții constructive bine gândite, iar fluxul de lucru de la proiectare la comercializare în sectorul tricotajelor plate poate fi scurtat semnificativ cu CREATE DESIGN von KM.ON. Designerii își pot simula în orice moment textilele proiectate cu ajutorul software-ului și devin independenți de dezvoltarea mostrelor fizice, care necesită mult timp și resurse.

Cu diferitele tehnologii STOLL, cum ar fi knit and wear®, weave-in® sau intarsia, mașinile ADF sunt, de asemenea, adevărate mașini universale. Conform motto-ului "toate articolele pe o singură mașină", diverse articole de îmbrăcăminte vor fi create pe unul și același model ADF în fața ochilor vizitatorilor ITMA din Milano.

Mai multe știri

Techtextil este unul dintre cele mai importante târguri comerciale pentru industria textilelor te...

22.04.2024 01:05

Prezența în Pakistan
Grupul KARL MAYER GROUP va expune la IGATEX în perioada 01 - 04 mai 2024 la Lahore cu reprezentanții săi Madhani Associates și Nazer & Co.

Când vine vorba de armarea compozitelor, fibrele naturale devin din ce în ce mai importante ca al...

În calitate de specialist în wearables, KARL MAYER este partener al proiectului DiMo - Digital Motion
O privire la JEC World 2024 și la starea de spirit din industria compozitelor de Hagen Lotzmann și Martin Legner, KARL MAYER GROUP
KARL MAYER GROUP așteaptă cu nerăbdare un SaigonTex de succes, 10-13 aprilie 2024, Sala A, Stand 1J-01 la Centrul de Expoziții și Convenții Saigon