Catalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

09.03.2023 13:03

GR 63 la vârful Formulei 1

Ce au în comun pilotul de Formula 1 George Russell și un motor de curent continuu cu perii de la Dunkermotoren, o marcă a AMETEK?

Amândoi au abrevierea GR 63 și amândoi sunt adevărate performanțe de top!

În timp ce George Russell poartă casca sa neagră cu amprenta "GR 63" și conduce spre vârful Formulei 1, motorul de curent continuu periat GR 63 de la Dunkermotoren conduce de ani de zile pe lista celor mai bine vândute produse ale producătorului de tehnologie de acționare.

Cu aproximativ 800.000 de unități vândute în fiecare an, motorul GR 63, cu cele două opțiuni de lungime și diverse versiuni de tensiune, de la 12 la 230 V, este cel mai bine vândut motor Dunkermotoren. Nu este nicio surpriză aici! La fel ca George Russell, este un adevărat multitalent. În timp ce pilotul echipei Mercedes își croiește cu succes drum pe cele mai diverse circuite de curse din lume, GR 63 automatizează în mod fiabil mașini într-o mare varietate de aplicații.

Cu viteze nominale de la 3300 rpm la 6000 rpm, o putere continuă de până la 180 de wați și o putere de vârf de până la 500 de wați, acest motor își dovedește utilitatea în domenii precum automatizarea ușilor. Combinat cu o cutie de viteze cu șurub adecvată din sistemul modular Dunkermotoren, soluția de acționare rezultată este foarte compactă atunci când este instalată în uși rotative, glisante sau batante. În domeniul tehnologiei medicale, GR 63 a funcționat, de asemenea, în mod fiabil timp de mulți ani. Rulmenții săi cu bile și suprimarea opțională a interferențelor permit o funcționare deosebit de silențioasă și lină a pompelor medicale. Datorită densității sale mari de putere și tensiunii de alimentare variabile adaptate la fiecare aplicație, motorul este perfect adecvat chiar și pentru pompele mobile cu funcționare pe baterii. În aplicații precum scările și ușile de tren, GR 63 este foarte dorit datorită raportului preț/performanță. Cu un encoder și o frână atașate, treptele de tren pentru platforme de diferite înălțimi pot fi aliniate și menținute în poziție în mod sigur. Clasele de protecție de până la IP 67 asigură o funcționare fără întreținere pe întreaga durată de viață, chiar și în medii dificile, când umiditatea, murdăria și praful solicită carcasa motorului. Iar caracteristicile de top ale GR 63 nu se opresc nici la automatizarea industrială. De la imprimantele industriale la industria alimentară, acest motor de curent continuu cu perii a acționat în mod fiabil nenumărate aplicații de ani de zile - și poate că în curând va acționa și aplicația dumneavoastră.

Dunkermotoren este liderul pieței mondiale în domeniul tehnologiei de acționare cu o gamă de putere de până la 5 kW și oferă soluții de acționare personalizate în funcție de cerințele dumneavoastră individuale.

Prin dezvoltarea continuă a produselor sale, Dunkermotoren face tot posibilul pentru ca GR 63 să continue să conducă în mod fiabil milioane de aplicații și în viitor și să își continue succesul - la fel ca George Russell în drumul său spre vârful clasamentului Formulei 1.







Mai multe știri

Dunkermotoren publică un nou număr al revistei sale de mișcare "mo

În perioada 14-17 mai 2024, expoziția Interclean din Am...

22.03.2024 01:05

Foarte compact și la obiect
Noul encoder de înaltă rezoluție de la Dunkermotoren pentru cele mai înalte cerințe de precizie
în perioada 16-18 aprilie 2024 la Messe Frankfurt, standul A171.
Odată cu modernizarea mediului de programare MotionCode de la nexofox, programarea motoarelor inteligente este acum și mai ușoară și nu mai există limite pentru arhitecturile de automatizare descentralizate.

Utilizat pe scară largă și versatil - motorul fără perii BG 75 de la Dunkermotoren, o marcă AMETE...