Catalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

02.09.2024 00:09

Noi soluții de acționare pentru automatizarea industrială

Dunkermotoren deschide calea pentru intralogistica complet automatizată și digitalizată


În zilele de 18 și 19 septembrie, experții și practicienii din domeniul automatizării industriale se vor reuni la Chemnitz, la evenimentul All About Automation. Schimbul de informații cu privire la noile software-uri, soluții de robotică și componente de automatizare va influența în mod semnificativ noile evoluții și va duce industria înainte.

Dunkermotoren, un brand AMETEK, va fi, de asemenea, prezent la acest punct de întâlnire al industriei și va consolida intralogistica cu tehnologie inovatoare de acționare și soluții digitale.

De exemplu, noua cutie de viteze PLG 75 SL Servoline, cu o durată de viață de peste 20 000 de ore, în combinație cu servomotoarele DC cu durată lungă de viață ale producătorului de tehnologie de acționare, este soluția perfectă pentru automatizarea aplicațiilor industriale cu rate de ciclu deosebit de ridicate.

Un portofoliu de produse special pentru sistemele de transport fără șofer, cum ar fi AGV-urile și AMR-urile, permite soluții deosebit de compacte care manevrează în siguranță încărcături de până la 4 tone prin depozite și hale de producție.

Indiferent dacă sunt mobile sau integrate într-un sistem - soluțiile software ale mărcii digitale interne nexofox asigură monitorizarea live a tuturor datelor despre motor și funcționare, indiferent de locație. Monitorizarea condițiilor și întreținerea predictivă nu mai sunt vise ale viitorului, ci sunt deja o realitate în fabrica dvs. inteligentă datorită nexofox.

Proiectați automatizarea industrială de mâine și vizitați Dunkermotoren la aaa Chemnitz la standul 1-127.

Mai multe știri

Noul controler 4Q de la Dunkermotoren oferă performanțe ridicate la un preț accesibil

Biblioteca de siguranță SISTEMA pentru motoarele inteligente Dunkermotoren dPro cu STO

Dunkermotoren, un brand AMETEK, este mândru să propulseze mașina de curse Milhagem Team de la Universitatea din Minas Gerais cu motorul său de curent continuu fără perii
Dunkermotoren publică un nou număr al revistei sale de mișcare "mo

În perioada 14-17 mai 2024, expoziția Interclean din Am...

22.03.2024 01:05

Foarte compact și la obiect
Noul encoder de înaltă rezoluție de la Dunkermotoren pentru cele mai înalte cerințe de precizie