Catalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

04.04.2024 01:04

Interclean Amsterdam 2024 - MAE prezintă cele mai recente noutăți

În perioada 14-17 mai 2024, expoziția Interclean din Amsterdam deschide porțile experților mondiali în domeniul curățeniei și igienei. În calitate de furnizor renumit pentru piața de curățenie și igienă, MAE, o marcă a AMETEK, participă în calitate de expozant. În pavilionul 7, la standul 420, MAE își prezintă cele mai recente inovații pentru piața de curățenie.

Suflantele de la MAE sunt utilizate de mulți ani pentru funcția de aspirare a spălătoarelor-uscătoare. Acestea suprimă cu o performanță excelentă a aerului, funcționare silențioasă, viteză mare și un raport foarte bun între putere, dimensiuni și greutate. În plus, toate produsele sunt echipate cu cea mai bună eficiență energetică din clasa lor, în conformitate cu noua directivă privind proiectarea ecologică și sunt fabricate în Europa.

În special noul suflantă universală cu by-pass BU 82 cu 2 trepte, disponibil în versiune AC și DC, a fost dezvoltat pentru cerințele unice de performanță ale epuratoarelor. Suflanta oferă o eficiență ridicată într-un design mic și compact. Datorită greutății sale reduse, este perfect adaptată dispozitivelor mobile și impresionează prin caracteristici suplimentare, cum ar fi o durată de viață extinsă și alte caracteristici benefice pentru utilizarea lor în uscătoarele de spălare.

În gama de suflante și motoare fără perii, MAE prezintă noul BB 42 By Pass: O suflantă BLDC de mare viteză, cu control al vitezei la bord și sistem de optimizare a debitului de aer. În plus, este excelent potrivit pentru aplicații alimentate cu baterii datorită eficienței ridicate și are o performanță remarcabilă a aerului în comparație cu dimensiunea pachetului.

Un alt punct de atracție este platforma de motoare 89 de la MAE, disponibilă atât în configurații By Pass, cât și Thru-Flow, în versiuni de curent alternativ și continuu. Oferind o eficiență sporită și emisii reduse de zgomot, această suflantă fără perii are o carcasă și un rotor din aluminiu robust, asigurând durabilitate și performanțe optime. Cu un control de acționare la bord și o reglare a vitezei în buclă închisă, este o soluție versatilă pentru diverse echipamente de curățare.

Dunkermotoren, compania soră a MAE și, de asemenea, un brand al AMETEK, este co-expozant la standul MAE. Dunkermotoren este binecunoscută în domeniul automatizărilor industriale și al vehiculelor cu ghidaj automat (AGV) și oferă o experiență valoroasă pentru aplicații precum mașinile de curățare autonome și cele de tip ride-on. Motorul BLDC BG 66 dPro cu reductorul cu butuc NG 250 este motorul de deplasare perfect pentru roboții de curățare. Soluția impresionează printr-un design compact și robust, o durată de viață lungă și este disponibilă în diverse dimensiuni și cu diferite capacități de încărcare radială - toate fabricate în Germania.











Mai multe știri

Dunkermotoren publică un nou număr al revistei sale de mișcare "mo

22.03.2024 01:05

Foarte compact și la obiect
Noul encoder de înaltă rezoluție de la Dunkermotoren pentru cele mai înalte cerințe de precizie
în perioada 16-18 aprilie 2024 la Messe Frankfurt, standul A171.
Odată cu modernizarea mediului de programare MotionCode de la nexofox, programarea motoarelor inteligente este acum și mai ușoară și nu mai există limite pentru arhitecturile de automatizare descentralizate.

Utilizat pe scară largă și versatil - motorul fără perii BG 75 de la Dunkermotoren, o marcă AMETE...

Cu familia de produse SL 38, Dunkermotoren, un brand al AMETEK, a lansat o nouă serie de motoare liniare de înaltă performanță. Ca versiune din oțel inoxidabil, ServoLine 38 STL (Stainless Steel) impresionează prin cea mai înaltă calitate a materialului și durabilitate