Catalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

12.09.2024 01:09

Controler complet integrat și eficient din punct de vedere al costurilor

Noul controler 4Q de la Dunkermotoren oferă performanțe ridicate la un preț accesibil

Motorul fără perii BG 42 de la Dunkermotoren, un brand AMETEK, s-a stabilit de mult timp într-o gamă largă de aplicații și industrii. Acum, producătorul de tehnologie de acționare lansează pe piață un alt controler integrat. BG 42 dGo impresionează prin performanțe ridicate la un preț deosebit de accesibil. Regulatorul complet cu 4 cadrane poate fi parametrizat din fabrică și poate fi controlat cu ușurință prin intermediul intrărilor sale. De asemenea, acesta exploatează întregul potențial al motorului - indiferent de lungimea și tensiunea nominală selectate (BG 42x15 12V până la BG 42x45 48V).

Prin integrarea controlerului în carcasa motorului și optimizarea parametrilor de funcționare, se poate configura o unitate deosebit de eficientă care economisește energie valoroasă și prelungește semnificativ durata de funcționare a dispozitivelor alimentate cu baterii.

Datorită conexiunilor configurabile, funcționalitatea completă a motorului necesară în aplicație poate fi mapată cu cât mai puține fire posibil. În versiunea de bază, de exemplu, sunt necesare doar o intrare analogică, o ieșire de viteză și două intrări digitale în plus față de sursa de alimentare pentru a exploata întregul potențial.

Clasa de protecție necesară? Nicio problemă! Noul controler dGo poate fi integrat și în versiunea robustă BG45, care este echipată cu prize hibride și este disponibilă până la IP65. În aplicațiile cu pompe, de exemplu, noul controler BG42 dGo permite controlul precis al vitezei și configurarea exactă a debitului necesar, ceea ce îmbunătățește considerabil eficiența unui astfel de sistem. Cu toate acestea, limitarea cuplului poate fi, de asemenea, setată precis și reproductibil ex lucrări pentru fiecare aplicație, ceea ce este necesar pentru roboții de muls sau controlul tensiunii curelei în sistemele de producție, de exemplu. Cu BG 42 dGo, Dunkermotoren oferă un concept de acționare deosebit de economic, care poate fi configurat optim pentru multe aplicații.

Mai multe știri

Dunkermotoren deschide calea pentru intralogistica complet automatizată și digitalizată

Biblioteca de siguranță SISTEMA pentru motoarele inteligente Dunkermotoren dPro cu STO

Dunkermotoren, un brand AMETEK, este mândru să propulseze mașina de curse Milhagem Team de la Universitatea din Minas Gerais cu motorul său de curent continuu fără perii
Dunkermotoren publică un nou număr al revistei sale de mișcare "mo

În perioada 14-17 mai 2024, expoziția Interclean din Am...

22.03.2024 01:05

Foarte compact și la obiect
Noul encoder de înaltă rezoluție de la Dunkermotoren pentru cele mai înalte cerințe de precizie