Catalog

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

04.03.2023 01:03

Dovedită și variabilă

Piulița de strângere electrică MCA de la JAKOB Antriebstechnik oferă utilizatorului un element de strângere dovedit de mult timp, utilizat pe scară largă și economic. Fără niciun efort suplimentar de instalare, această tehnologie de strângere poate asigura cele mai mari forțe de strângere și o siguranță operațională maximă - și este destul de ușor de operat manual. Tot ceea ce este necesar este o cheie SW 17. Cu toate acestea, se recomandă utilizarea unei chei dinamometrice pentru a asigura forțe de strângere exacte și reproductibile. Mecanismul interior special, un mecanism planetar integrat de angrenare, multiplică cuplul de strângere manuală.

Piulițele de strângere electrică și-au dovedit durabilitatea pe un banc de testare special conceput. Au fost supuse la o sarcină continuă de 10.000 de cicluri de încărcare și au reușit să confirme toate așteptările.

Piulița de strângere cu putere susține angrenajele planetare prin intermediul unor gheare stabile în loc de șuruburi, ceea ce a creat spațiu și a mărit gama de putere. Proiectarea materialului din oțel călit și călit, precum și acoperirea suprafeței care protejează împotriva coroziunii garantează o durată de viață lungă a elementelor de prindere. Piulița de strângere mecanică MCA nu necesită întreținere în condiții normale de funcționare și poate fi utilizată până la 400°C într-o versiune specială.

Piulițele de strângere cu putere sunt utilizate în toate domeniile ingineriei mecanice în care sunt necesare forțe de strângere mari. De exemplu, pentru fixarea economică a sculelor de presare și perforare sau pentru fixarea pieselor de prelucrat în timpul prelucrării. Dar există și domenii universale de aplicare în construcția de oțel și de dispozitive de fixare.

Seria MCA este disponibilă cu șuruburi de strângere de la M12 la M64 și cu forțe de strângere de până la 200 KN în programul standard.

Variante

În varianta MCA-S/MCA-T, piulițele de strângere cu putere au fost prelungite cu un mâner în formă de stea sau de T pentru a permite o manevrare ușoară cu mâna.

Cea mai recentă serie MCA-DB conține deja un limitator de cuplu integrat. Acesta elimină necesitatea unei chei de torsiune și previne în mod eficient supraîncărcarea piuliței de strângere.

Mai multe știri

Ambreiaje dentate cu șaibă pentru cutii de viteze

JAKOB Antriebstechnik GmbH oferă cinci cuplaje diferite din oțel inoxidabil ca serii standard: cu...

10.09.2024 01:05

Cupla de siguranță SKB

Ingineria mecanică modernă se străduiește să obțină componente din ce în ce mai compacte, cu o de...

17.08.2024 01:05

Cuplaj cu burduf metalic KG
Gamă largă de aplicații
Cele mai mari forțe de strângere, siguranță maximă

JAKOB Antriebstechnik oferă cuplajul cu burduf metalic KPP pentru a satisface cerințele din ce în...