Catalog

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

14.02.2023 00:02

Noi cursuri de formare pentru k.innovation CREATE DESIGN

Cu know-how de tricotaj și instrumente digitale pentru a accelera fluxurile de lucru de la proiectare la comercializare

STOLL și KM.ON încep primăvara anului 2023 cu două noi cursuri de formare pentru software-ul de proiectare k.innovation CREATE DESIGN. Primul curs de formare din seria de cursuri online va avea loc pe 13 și 14 martie 2023, urmat de un al doilea curs pe 3 și 4 mai 2023. Grupul țintă este format din designeri cu cunoștințe de bază privind structurile de tricotaje plate și formațiile de cusături și fire.

Participanții vor învăța cum pot scurta semnificativ fluxul de lucru de la proiectare la comercializare cu ajutorul k.innovation CREATE DESIGN. Pe lângă familiarizarea cu funcțiile de bază ale software-ului de design pentru dezvoltarea de produse virtuale tricotate plat. Aceștia vor crea, vor crea diverse structuri tricotate - în conformitate cu abordarea learning-by-doing - și vor învăța cum să lucreze cu fire digitale. De asemenea, vor exporta țesătura virtuală tricotată pentru a o utiliza ulterior în programe externe de îmbrăcăminte 3D. Există o nouă caracteristică aici: posibilitatea de export la pachet. Dacă mai multe modele de design sau piese de formă sunt exportate deodată, timpul necesar pentru a pregăti datele pentru utilizarea în programe 3D externe poate fi redus la minimum. De asemenea, este nouă o extensie pentru optimizarea dimensiunilor fișierelor exportate. Cu ajutorul funcției "compresie/reducere a culorilor", se reduc culorile și dimensiunea fișierelor exportate, fără a afecta calitatea imaginii sau a culorilor acestora. Dimensiunile mai mici ale fișierelor accelerează lucrul în software-ul 3D extern.

Instructorul de formare Goran Sidjimovski așteaptă cu nerăbdare numeroase înscrieri la cursuri, la adresa academy@kmon.net.

KM.ON și STOLL au prezentat cu succes soluția software pentru sectorul tricotajelor plate la târgul MUNICH FABRIC START de la sfârșitul lunii ianuarie. Sophie Neff, director de vânzări la start-up-ul software al KARL MAYER GROUP, a purtat numeroase discuții tehnice la München. Ea a declarat că vizitatorii au fost interesați în special de posibilitățile de scanare a propriilor fire, de comunicare cu furnizorii prin intermediul unei singure familii de produse și de reducere a pachetelor tehnice prin lucrul cu un singur software. În plus, oaspeții au fost entuziasmați de modul în care hainele tricotate "complet la modă" pot fi afișate tridimensional.

Mai multe știri

Techtextil este unul dintre cele mai importante târguri comerciale pentru industria textilelor te...

22.04.2024 01:05

Prezența în Pakistan
Grupul KARL MAYER GROUP va expune la IGATEX în perioada 01 - 04 mai 2024 la Lahore cu reprezentanții săi Madhani Associates și Nazer & Co.

Când vine vorba de armarea compozitelor, fibrele naturale devin din ce în ce mai importante ca al...

În calitate de specialist în wearables, KARL MAYER este partener al proiectului DiMo - Digital Motion
O privire la JEC World 2024 și la starea de spirit din industria compozitelor de Hagen Lotzmann și Martin Legner, KARL MAYER GROUP
KARL MAYER GROUP așteaptă cu nerăbdare un SaigonTex de succes, 10-13 aprilie 2024, Sala A, Stand 1J-01 la Centrul de Expoziții și Convenții Saigon