Catalog

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

21.01.2023 00:01

Succesul târgului comercial pe o piață în creștere

KARL MAYER GROUP trage o concluzie pozitivă după INDIA ITME 2022

KARL MAYER GROUP poate privi înapoi la o participare de succes la ITME INDIA din decembrie 2022. Jucătorul global a călătorit la cel mai important târg comercial din una dintre cele mai importante regiuni ale sale de piață cu mari așteptări și nu a fost dezamăgit. Au fost înregistrate aproape 1.100 de conversații cu clienți existenți și noi clienți potențiali.

"Am întâlnit mulți dintre clienții noștri până acum. Prima zi a fost încă liniștită, dar în a doua și a treia zi a târgului au venit mult mai mulți clienți la standul nostru. Suntem de fapt foarte mulțumiți de târg", a declarat Kevin Socha, directorul general al KARL MAYER (H.K.) Ltd., la finalul evenimentului. Verdictul privind calitatea conversațiilor a fost, de asemenea, pozitiv. Schimburile variate s-au referit în principal la întrebări specifice despre mașini, textile și aplicații.

India este o piață importantă pentru KARL MAYER GROUP. Expoziția companiei a ținut cont de această importanță.

Vizitatori cu interese specifice

Majoritatea vizitatorilor au fost interesați de o expoziție de textile și modă, în care totul se învârtea în jurul temelor confortului, sustenabilității și noului potențial de piață. A existat inspirație nu numai pentru tricotori, ci și pentru țesători. Au fost evidențiate articolele din țesături de pluș care pot fi produse într-un mod mai ecologic decât cele țesute, datorită tehnologiei de tricotare prin urzeală, îmbrăcăminte elegantă din material elastic confortabil în 4 direcții, cu un aspect asemănător cu cel al unei țesături, care poate fi, de asemenea, produsă într-un mod mai durabil, mai rentabil și mai eficient.gama include, de asemenea, ținute atletice inovatoare, cum ar fi jambiere din power jersey cu proprietățile excelente de întindere ale unei țesături twill, pantaloni scurți dintr-o țesătură de plasă ușoară și respirabilă și articole din jerseu neted. Multe dintre țesăturile tricotate sunt produse pe mașini de tricotat cu urzeală de înaltă performanță din generația digitală. Modelele lucrează cu soluțiile digitale bazate pe cloud de la KM.ON pentru a oferi clienților o mai mare eficiență în management și proiectare, printre altele.

De asemenea, la standul KARL MAYER a fost expus și ISOWARP. Această mașină de deformare secțională este fabricată cu calitatea înaltă a grupului KARL MAYER GROUP în propria unitate de producție a companiei din Ahmedabad. Clienții beneficiază de avantajele producției la fața locului și de un raport calitate-preț excelent. ISOWARP produce grinzi de calitate care permit o eficiență maximă în țesătorie și care pot fi utilizate cu ușurință de către personalul care are doar o pregătire de bază. În același timp, costurile totale pentru investitor sunt scăzute.

BMS 52 ki multi gauge E 3.5.2 a fost un adevărat magnet pentru vizitatorii din sectorul tricotajelor plate. Acest model de înaltă performanță, cu un preț atractiv, este predestinat pentru intrarea în lumea STOLL și produce în primul rând articole de modă și de croitorie pentru piața de masă. Cu toate acestea, au fost primite multe cereri de informații și despre cel de-al doilea utilaj STOLL de la târg, CMS 503 ki multi-calibru E 7.2. Acest membru al seriei CMS, care a dat dovadă de eficiență, extinde gama economică extrem de productivă a STOLL, ține cont de sensibilitatea la preț a clienților indieni și impresionează prin flexibilitatea sa.

Gama de soluții de îngrijire a grupului KARL MAYER GROUP a fost, de asemenea, subiectul a numeroase discuții. În special, extinderea regională a WEBSHOP-ului KARL MAYER pentru divizia de pregătire a urzelii a fost foarte bine primită. Clienții din India pot comanda acum piese de schimb pentru mașinile lor de pregătire a urzelii cu un simplu clic de mouse.

Mai multe știri

Techtextil este unul dintre cele mai importante târguri comerciale pentru industria textilelor te...

22.04.2024 01:05

Prezența în Pakistan
Grupul KARL MAYER GROUP va expune la IGATEX în perioada 01 - 04 mai 2024 la Lahore cu reprezentanții săi Madhani Associates și Nazer & Co.
În calitate de specialist în wearables, KARL MAYER este partener al proiectului DiMo - Digital Motion

Când vine vorba de armarea compozitelor, fibrele naturale devin din ce în ce mai importante ca al...

O privire la JEC World 2024 și la starea de spirit din industria compozitelor de Hagen Lotzmann și Martin Legner, KARL MAYER GROUP
KARL MAYER GROUP așteaptă cu nerăbdare un SaigonTex de succes, 10-13 aprilie 2024, Sala A, Stand 1J-01 la Centrul de Expoziții și Convenții Saigon