Catalog

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

14.06.2022 00:06

Durabil în mod natural

Soluții sustenabile pentru armături compozite și premieră expozițională pentru STOLL - KARL MAYER cu două momente importante la JEC World, 03.-05.05.2022 la Paris

După o pauză de trei ani din cauza coroanei, industria globală a materialelor compozite s-a reunit din nou pentru prima dată la JEC World. Cel mai important eveniment al industriei compozitelor a avut loc la Paris, în perioada 3-5 mai 2022. Acesta a depășit toate așteptările în ceea ce privește lansările de produse, conținutul, activitățile comerciale și participarea. În total, peste 32.000 de vizitatori comerciali din peste 115 țări au fost numărați la Paris și pe platforma digitală JEC World Connect. Formatul online și-a sărbătorit premiera și a fost oferit în paralel cu evenimentul de prezență.

La centrul expozițional din Paris au fost prezenți 1.201 expozanți. Au existat 26 de pavilioane și au fost lansate 500 de produse noi. Cu cifrele impresionante, rețelele dinamice și activitatea de afaceri plină de viață, JEC World și-a confirmat încă o dată poziția expusă în peisajul expozițional al industriei compozitelor. Până la finalul evenimentului, 50% din spațiul expozițional pentru JEC World 2023 fusese deja rezervat. Grupul KARL MAYER se va întoarce și anul viitor.

Acest renumit jucător global a sărbătorit o premieră la târgul din acest an: pentru prima dată, a fost reprezentat la Paris de unitatea sa de afaceri STOLL și, astfel, a avut în bagajul său expozițional și soluții din sectorul tricotajelor plate. KARL MAYER Technische Textilien a prezentat, de asemenea, posibilitățile oferite de mașinile sale inovatoare pentru producția de textile de armare. Punctul culminant a fost aici o placă de snowboard confecționată dintr-un scrim produs din fibre de in. Materiile compozite realizate din materii prime regenerabile au fost succesul expoziției. "Multe dintre soluții se află încă în stadiile incipiente ale producției la scară largă, dar reprezintă o alternativă interesantă în ceea ce privește durabilitatea", a declarat Hagen Lotzmann. Directorul de vânzări al KARL MAYER Technische Textilien este mulțumit de rezultatele JEC World 2022. "Ne-am întâlnit cu toți clienții noștri importanți și, de asemenea, am intrat în discuție cu mulți producători noi. Aproximativ o treime dintre toți vizitatorii au fost contacte pentru prima dată." Au lipsit, însă, reprezentanții de pe piața chineză. Din cauza restricțiilor de călătorie legate de coroană, aceștia au fost nevoiți să rămână acasă. În plus, rezultatele întâlnirilor au fost corecte. "Am avut exclusiv vizitatori comerciali la standul nostru. Am discutat mai ales despre preocupări foarte specifice la un nivel tehnic ridicat", spune Hagen Lotzmann.

Unitatea de tricotaj plat KARL MAYER a tras, de asemenea, o concluzie pozitivă. Prezentarea de la Paris a oferit multe motive de reflecție și a creat noi oportunități de relaționare, a explicat Martin Legner de la STOLL Sales. În plus, a spus el, au existat contribuții mai largi atunci când s-au discutat diverse subiecte. Printre posibilitățile oferite de soluțiile STOLL de tricotare plană în domeniul textilelor tehnice se numără producția de articole modelate și de textile cu conținut redus de deșeuri. În plus, diverse materiale, fire și fibre pot fi integrate în articole tricotate direct pe mașină.

Mai multe știri

22.04.2024 01:05

Prezența în Pakistan
Grupul KARL MAYER GROUP va expune la IGATEX în perioada 01 - 04 mai 2024 la Lahore cu reprezentanții săi Madhani Associates și Nazer & Co.
În calitate de specialist în wearables, KARL MAYER este partener al proiectului DiMo - Digital Motion

Când vine vorba de armarea compozitelor, fibrele naturale devin din ce în ce mai importante ca al...

O privire la JEC World 2024 și la starea de spirit din industria compozitelor de Hagen Lotzmann și Martin Legner, KARL MAYER GROUP
KARL MAYER GROUP așteaptă cu nerăbdare un SaigonTex de succes, 10-13 aprilie 2024, Sala A, Stand 1J-01 la Centrul de Expoziții și Convenții Saigon
KARL MAYER și Grabher susțin inovațiile în domeniul dispozitivelor purtabile cu ajutorul unei platforme de competență