Catalog

King Pigeon Communication Co., Ltd.

King Pigeon Communication Co., Ltd.

King Pigeon Communication Co., Ltd.

Despre King Pigeon Communication Co., Ltd.

King Pigeon Communication Co., Ltd. este specializată în router industrial LTE, gateway-uri industriale IoT, gateway-uri IIOT, router industrial 4G, RTU celular, RTU 4G, gateway-uri PLC, module Ethernet IO OEM ODM din 2005.

Încă de la înființare, King Pigeon a fost dedicată îmbunătățirii tehnologiei soluțiilor IoT și dezvoltării de soluții IoT noi și inovatoare pentru a răspunde cerințelor tot mai riguroase impuse la nivel mondial.


În prezent, majoritatea managerilor noștri sunt experți tehnici și de marketing, inclusiv 60 de ingineri de software și hardware, majoritatea dintre ei au o specializare în dispozitive IoT sau mulți ani de experiență în proiectarea de platforme cloud IoT. Între timp, cooperăm în permanență cu mulți parteneri și institute de înaltă tehnologie, precum și cu multe universități profesionale.

În ceea ce privește managementul, utilizăm managementul integrat al lanțului de aprovizionare (ISC), managementul listei de furnizori aprobați (AVL), conceptul de proiectare pentru fabricație, controlul statistic al proceselor (SPC) etc.

Până în prezent, sunt disponibile peste 220 de dispozitive IoT, s-au vândut peste 1.000.000 de dispozitive IoT în 200 de țări și regiuni, iar tendința de creștere continuă să se mențină la viteză mare. Suntem încrezători că, datorită cercetării și dezvoltării, calității și serviciilor noastre, putem furniza tot mai multe soluții industriale IoT pentru a ne satisface clienții.

Toate produsele noastre sunt cu performanțe ridicate și caracteristici atractive. Salutăm partenerii OEM / ODM și garantăm că oferim produse de înaltă calitate, precum și prețuri competitive. Vom face tot posibilul pentru a coopera cu toți partenerii din întreaga lume.

Gateways pentru magistrală câmp (S275)

T RTU
IIoT Gateways
Router industrial 4G
Cellular M2M RTU
Cellular M2M IoT RTU
SMS Controller Alarm
4G IoT Modules Sensors
Special Cellular RTU
LoRa Solution...

Module de intrare/ieşire (BL200PN)

ProfiNet IO Coupler BL200PN proiectat pentru Ethernet industrial în timp real, adoptă sistemul Linux încorporat, este echipat cu un cip de interfață Ethernet în timp real și o memorie cu două portu...

Gateways pentru magistrală câmp (BL102)

PLC/Modbus Gateway BL102 este un gateway IoT industrial care convertește diverse PLC Modbus RTU și Modbus TCP în Modbus TCP, OPC UA, MQTT, Huawei Cloud IoT, AWS, Aliyun, ThingsBoard, KPIIOT Cloud ș...

Routere industriale (R10A)

Cellular 4G Lte Industrial IoT Edge Router
R10 nu este doar un router de nivel industrial, ci suportă și controlul logic programabil, aplicații personalizate și înlocuiește PLC. Utilizat ca ma...

Module de intrare/ieşire (M160E)

Modulul de I/O la distanță Ethernet M160T/E oferă 8 intrări digitale izolate optic, suportă max. 10Mhz contor de impulsuri de mare viteză, 8 intrări analogice izolate pe 12 biți, suportă semnal ana...

Industrial IoT Edge Gateway R40 este un router multifuncțional de nivel industrial, un gateway IoT industrial puternic. Oferă 2SIMcards, 1WAN, 3LAN, WIFI, 4AIN, 2DO, 2DI, 1RS485, 1RS232. Utilizat pe scară largă în aplicațiile industriale wireless ale Internetului Lucrurilor.