Catalog

King Pigeon Communication Co., Ltd.

King Pigeon Communication Co., Ltd.

King Pigeon Communication Co., Ltd.

Inapoi la listă

Gateways pentru magistrală câmp (S275) de la King Pigeon Communication Co., Ltd.

Anchetă produs  

T RTU
IIoT Gateways
Router industrial 4G
Cellular M2M RTU
Cellular M2M IoT RTU
SMS Controller Alarm
4G IoT Modules Sensors
Special Cellular RTU
LoRa Solutions
Module IO industriale
Module IO distribuite
Calculatoare de margine
Comutatoare de rețea
Alte produse
Produse conexe
Cellular IoT Modbus RTU (8DIN,6AIN/PT100, 4Relay, 1TH, USB, RS485, 320 de etichete Extend I/O)
Cellular M2M IoT RTU (4DIN,4AIN/PT100,4Relay,1TH,USB)
Cellular M2M IoT RTU (2SimCard)
Cellular M2M IoT RTU (8DIN,6AIN/PT100,4Relay,1TH,USB,RS485)




PrecedentUrmător
Cellular IoT Modbus RTU (8DIN,6AIN/PT100,4Relay,1TH,USB,RS485,320 de etichete Extend I/O)
Nr. articol: S275

Cellular IoT Modbus RTU suportă transmiterea transparentă a datelor și funcționează ca Modbus Slave prin rețeaua GPRS/3G/4G/NB-IoT și prin portul serial RS485. În plus, Cellular IoT Modbus RTU poate fi utilizat ca maestru Modbus RTU pentru citirea contoarelor inteligente, module I/O
INQUIRYPDF Format


IntroducereCaracteristiciSpecificațiiDescărcareAplicații
Cellular IoT Modbus RTU este o unitate terminală de la distanță (RTU) de clasă industrială, de înaltă fiabilitate, stabilitate ridicată și programabilă.acesta integrează un microprocesor MCU de 32 de biți de înaltă performanță, un modul Cellular industrial încorporat. Oferă 8 intrări digitale, 6 intrări analogice sau PT100 (Detector de temperatură cu rezistență (RTD), 4 ieșiri de releu, 1 intrare de senzor de mediu pentru monitorizarea temperaturii și umidității la fața locului și un port serial RS485, suportă extinderea a 320 de etichete I/O prin protocolul Modbus RTU. Poate monitoriza și opera porturile I/O prin SMS, APP, server web, internet, cronometre și evenimente de interblocare programate automat.

Stiva de protocoale TCP/IP încorporată de Cellular IoT Modbus RTU îl face potrivit pentru aplicațiile de internet al lucrurilor (IoT), poate fi ușor de operat de către cloud-ul, aplicația și serverul web furnizate, sau poate fi integrat în aplicațiile IoT în conformitate cu protocolul TCP/UDP, sau integrat în sistemele SCADA prin protocolul standard Modbus TCP, de asemenea. Acest lucru este foarte util dacă aveți nevoie de dispozitive de control de la distanță la fața locului cu o soluție cu costuri reduse.

Celular IoT Modbus RTU este proiectat pentru a funcționa în mediul aspru al aplicațiilor industriale, utilizat pe scară largă într-o varietate de automatizări industriale, sisteme de monitorizare a securității, sisteme de măsurare și control automat, monitorizare BTS, achiziție de date la distanță, sisteme telemetrice, sisteme de control automat. Poate fi utilizat ca întrerupător de la distanță, I/O de la distanță, PLC inteligent de la distanță, întrerupătoare cu temporizator.


Celularul IoT Modbus RTU poate fi utilizat ca control al accesului de la distanță pentru monitorizarea BTS, utilizatorii autorizați pot deschide poarta sau porni mașina cu un apel gratuit la o oră specificată, acest lucru este util pentru întreținerea zilnică pentru a economisi timpul autorizat tradițional.

Cellular IoT Modbus RTU suportă transmiterea transparentă a datelor și funcționează ca Modbus Slave prin rețeaua GPRS/3G/4G/NB-IoT și prin portul serial RS485. În plus, Cellular IoT Modbus RTU poate fi utilizat ca maestru Modbus RTU pentru citirea contoarelor inteligente, a modulelor I/O, a PLC-urilor și se convertește în alertă prin SMS odată ce a fost declanșată valoarea de prag sau transmite date către un server la distanță prin rețeaua GPRS/3G/4G/NB-IOT.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Gateways pentru magistrală câmp

Gateways pentru magistrală câmp (BL102)

PLC/Modbus Gateway BL102 este un gateway IoT industrial care convertește diverse PLC Modbus RTU și Modbus TCP în Modbus TCP, OPC UA, MQTT, Huawei Cloud IoT, AWS, Aliyun, ThingsBoard, KPIIOT Cloud ș...