Catalog

King Pigeon Communication Co., Ltd.

King Pigeon Communication Co., Ltd.

King Pigeon Communication Co., Ltd.

Inapoi la listă

Module de intrare/ieşire (BL200PN) de la King Pigeon Communication Co., Ltd.

Anchetă produs  

ProfiNet IO Coupler BL200PN proiectat pentru Ethernet industrial în timp real, adoptă sistemul Linux încorporat, este echipat cu un cip de interfață Ethernet în timp real și o memorie cu două porturi, suportă două canale de comunicare pentru Ethernet în timp real echipate cu PHY sau fieldbus, compatibil cu PROFINET, interfață gazdă SPI rapidă cu funcții de citire/scriere.

ProfiNet IO Coupler BL200PN suportă comunicarea în cascadă cu două porturi de rețea și poate suporta până la 32 de module IO, inclusiv AI, AO, DI, DO, RTD, TC, RS485, RS232 etc.,

ProfiNet IO Coupler BL200PN integrează un controler de rețea pentru fieldbus și sclavi Real-Time Ethernet, potrivit pentru crearea unei rețele industriale Real-Time Ethernet de mare viteză, stabile și fiabile și a unei rețele de fieldbus profinet.

Economisirea firelor și a costului de cablare, face mai ușoară și mai rentabilă pentru dumneavoastră aplicațiile industriale.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Module de intrare/ieşire

Module de intrare/ieşire (M160E)

Modulul de I/O la distanță Ethernet M160T/E oferă 8 intrări digitale izolate optic, suportă max. 10Mhz contor de impulsuri de mare viteză, 8 intrări analogice izolate pe 12 biți, suportă semnal ana...