Catalog

King Pigeon Communication Co., Ltd.

King Pigeon Communication Co., Ltd.

King Pigeon Communication Co., Ltd.

13.05.2022 00:00

Router multifuncțional de achiziție de date la distanță 4G de calitate industrială

Răspundeți la anunț

Industrial IoT Edge Gateway R40 este un router multifuncțional de nivel industrial, un gateway IoT industrial puternic. Oferă 2SIMcards, 1WAN, 3LAN, WIFI, 4AIN, 2DO, 2DI, 1RS485, 1RS232. Utilizat pe scară largă în aplicațiile industriale wireless ale Internetului Lucrurilor.

Industrial IoT Edge Gateway R40 este un dispozitiv IoT OpenWrt de nivel industrial cu multiple funcții. Acesta integrează o funcționalitate de router industrial, gateway, RTU și DTU într-o singură unitate. Produsul foarte rentabil simplifică sistemele IoT prin reducerea conexiunilor hardware și a cerințelor de întreținere.

Cu un design dual SIM, modul WIFI încorporat, conexiune Ethernet și diverse interfețe IO, este potrivit pentru o gamă largă de aplicații. Cele mai frecvente cazuri de utilizare sunt soluțiile IoT pentru infrastructură (poduri, tuneluri), agricultură (păduri), minerit, petrol și gaze, apă și cazuri de utilizare în fabrici industriale.

R40 suportă VPN-uri IPsec, OpenVPN și L2TP, precum și protocoale precum Modbus și MQTT, cu capacități de calcul locale prin intermediul scripturilor shell, C sau programare Lua.

Este în continuă îmbunătățire, Mai jos sunt funcțiile nou adăugate:
(1) Încarcă doar datele modificate în protocolul MQTT;
(2) Poate dezactiva modulul celular;
(3) Suportă module personalizateformatul de date personalizat în protocolul MQTT;
(4) Ciclul de interogare al maestrului Modbus și timpul de răspuns pot fi configurate;
(5)Se poate configura ora de început și de sfârșit și numărul de cicluri ale temporizatorului;
(6) Port LAN/WANpoate fi configurat manual;
(7) Portul USB poate extinde discul USB și poate fi partajat cu calculatoarele din rețeaua LAN.

Routerul celular industrial R40 este compatibil cu Huawei cloud, AWS IoT Core, MQTT, OPC UA, protocolul PLC, Modbus TCP și Modbus RTU Master / Slave. Utilizat pe scară largă în aplicațiile industriale IoT fără fir. Descărcați broșura

Routerele celulare industriale se mai numesc și routere industriale 4G, routere industriale WIFI, routere industriale VPN, routere industriale LTE, routere industriale LTE, routere industriale wireless și gateway-uri industriale wireless.


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
Guangdong