Catalog

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Despre Paul Vahle GmbH & Co. KG

Fiind unul dintre liderii de piață la nivel mondial, Grupul VAHLE dezvoltă sisteme de înaltă calitate de alimentare, de transmisie de date și de automatizare care sunt utilizate în aplicații industriale mobile din întreaga lume. Calitatea, dinamismul, inovația și pasiunea sunt pietrele de temelie ale ceea ce facem.

Înființată în 1912 de către inventatorul primei șine conducătoare, Paul Vahle, patru generații au dezvoltat de atunci afacerea de familie într-o companie de înaltă tehnologie. Atunci, ca și acum, misiunea noastră este de a realiza viziunile clienților noștri și de a asigura procese mai inteligente cu ajutorul aplicațiilor noastre. În mai bine de 100 de ani, am reușit de multe ori să facem acest lucru și am stabilit o serie de tendințe pe piața globală cu inovațiile noastre.
Operăm un centru de inovare și dezvoltare în Schwoich (Austria) cu VAHLE Automation GmbH. Cu unități de producție la sediul nostru central din Kamen și în Dortmund, furnizăm exclusiv produse de înaltă calitate "made in Germany". Menținem locații de service în întreaga lume, astfel încât să putem răspunde la solicitările clienților de oriunde și în cel mai scurt timp.

Portofoliul nostru include produse din domeniile transmisiei de putere (vPOWER), comunicațiilor de date (vCOM), poziționării (vPOS) și controlului (vDRIVE).

Soluțiile noastre flexibile se adresează în primul rând clienților din domeniul atracțiilor, al intralogisticii, al transportului de persoane, al tehnologiei macaralelor, al producției de automobile, al tehnologiei portuare și din alte industrii.

Electric pallet conveyors (EPCs)

Soluție de sistem flexibilă pentru transportul de mărfuri

Transportoarele electrice de paleți (EPB) sunt adaptate pentru diverse sarcini. De la simplul transport de mărfuri...

Automotive

Unitățile de producție de ultimă generație se caracterizează prin adaptabilitate ridicată, eficiența resurselor, designul ergonomic și integrarea clienților și a partenerilor de afaceri în procesel...

Tehnologii portuare

În vremuri în care protecția mediului și reducerea asociată a emisiilor de CO2 devin din ce în ce mai importante, transformarea porturilor în așa-numitele "porturi verzi" devine din ce în ce mai es...

Sisteme de benzi transportoare (eRTG)

Încărcarea și descărcarea navelor, "oprirea" containerelor în port și distribuția pe calea ferată și cu camionul - toate acestea reprezintă performanța logistică a porturilor moderne. Orice întreru...

Sisteme pentru transportul persoanelor

În condițiile unei urbanizări tot mai mari și ale creșterii volumelor de trafic, importanța transportului de persoane este din ce în ce mai mare. Trenurile complet automatizate transportă pasagerii...

11.03.2024 00:00

VAHLE la LogiMAT 2024
Accent pe mentenanța predictivă la VAHLE

VAHLE sărbătorește 111 ani de istorie de succes a companiei

Paul Vahl...

Paul Vahle GmbH & Co. KG va fi prezentă la ediția din acest an a SPS. Pentru prima dată la târgul comercial, care va avea loc între 8 și 10 noiembrie la Nürnberg, va fi expus sistemul inteligent de captare a curentului Smart Collector, unic la nivel mondial. Alte puncte de atracție la standul VAHLE din hala 4, standul 336, vor fi linia de conductoare compactă modulară VCL și cele mai recente generații de control. În plus, va fi prezentat iTRAK de la Rockwell Automation, care este echipat cu sisteme VAHLE inductive pentru transmisia de putere fără contact.

Paul Vahle GmbH & Co. KG participă la ediția din acest an a târgului InnoTrans de la Berlin c...

Paul Vahle GmbH & Co KG sprijină ajutorul de urgență al Caritas pentru victimele războiului d...

- Smart Collector pentru monitorizarea permanentă a sistemelor de șine conductoare

- D...