Catalog

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Inapoi la listă

Sisteme de benzi transportoare (eRTG) de la Paul Vahle GmbH & Co. KG

Anchetă produs  

Încărcarea și descărcarea navelor, "oprirea" containerelor în port și distribuția pe calea ferată și cu camionul - toate acestea reprezintă performanța logistică a porturilor moderne. Orice întrerupere sau oprire a acestui proces are un impact financiar important. Pentru a evita aceste întreruperi, VAHLE a introdus un produs revoluționar - sistemul eRTG.

Sistemele VAHLE eRTG sunt instalate în aleile înguste ale containerelor și furnizează energie prin intermediul șinei conductoare VAHLE. Aceste sisteme permit eRTG-urilor să manipuleze containerele mai rapid și mai sigur decât orice sistem alimentat cu motorină.

Schimbarea containerelor este gestionată mai rapid, mai sigur și într-un mod mai bine direcționat - absolut fiabil și cu eforturi reduse de întreținere, indiferent de vreme. De asemenea, sunt incluse sisteme de transmisie de energie și de date și sisteme de poziționare.

Porturile ecologice sunt porturile viitorului - VAHLE ia deja în considerare toate acestea cu ERTG-urile:

Zgomotul și emisiile de CO2 ale sistemelor cu motor diesel sunt de domeniul trecutului. Funcționarea sistemului nostru cu energie electrică este silențioasă, eficientă și ecologică.

Anchetă produs