Catalog

FLUX-GERÄTE GmbH

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

02.06.2024 01:06

Experimentați diversitatea pompelor FLUX la ediția din acest an a târgului ACHEMA de la Frankfurt.

Vizitați-ne în Sala 8; Stand F 24 și cunoașteți portofoliul nostru extins de produse

Sub motto-ul "Diversitate care mișcă", vă invităm să descoperiți lumea tehnologiilor noastre de pompare. Gama noastră largă de produse, cunoscută pentru calitatea, fiabilitatea și durabilitatea sa, se caracterizează, de asemenea, prin siguranță și manevrare ușoară.



Portofoliul de produse FLUX reflectă versatilitatea necesară pentru a stăpâni cu brio cele mai exigente provocări.Punctelenoastre de atracție de la ACHEMA 2024: Pompă centrifugă submersibilă VERTIFLOW F 728 - Noua generație de pompe centrifugale submersibile pentru condiții de funcționare extreme. Potrivită ca pompă staționară de circulație și filtrare pentru debite de până la max. 750 l/min. Se caracterizează printr-un design inteligent care poate fi adaptat extrem de ușor la aplicația respectivă. Seria este absolut sigură pentru funcționare uscată până la o adâncime de imersie de 600 mm, fără rulmenți în zona fluidului.

Pe de altă parte, o adâncime de imersie de până la 1.800 mm poate fi realizată prin instalarea unui rulment lisu. Pompa peristaltică PERIPOWER - Dezvoltată pentru cele mai dificile aplicații. Pompele peristaltice sunt autoamorsante și, cu diametre ale furtunului de la 10 la 200 mm, sunt extrem de versatile în procesele cu medii abrazive, vâscoase și cu conținut de solide. PERIPOWER atinge debite de până la 300 m³/h și permite pomparea delicată chiar și a mediilor sensibile la forfecare. Materialele disponibile pentru furtunuri NRH, NBR sau EPDM, de asemenea în calitate FDA, sunt rezistente la aproape toate mediile imaginabile. Datorită tehnologiei cu role, pompele sunt deosebit de eficiente din punct de vedere energetic și delicate cu furtunul.

Robustețea lor și întreținerea ușoară fac din PERIPOWER un partener de încredere pentru aplicația dvs. Sanitară MINIFLUX - Mică, ușoară și igienică, această pompă avansată pentru containere IBC este soluția perfectă pentru sarcinile de pompare cu cerințe ridicate de igienă. Sanitary MINIFLUX este proiectată pentru a minimiza spațiul mort, are suprafețe de înaltă calitate și nu necesită o etanșare mecanică.

Pompa poate fi demontată rapid și fără unelte, este ușor de curățat și, prin urmare, este ideală pentru aplicațiile din industria farmaceutică și alimentară. Dar varietatea FLUX nu se oprește aici. Gama de produse FLUX include, de asemenea, binecunoscutele pompe cu tambur și pompe cu cavitate progresivă, pompe cu membrană cu acționare pneumatică, pompe centrifuge cu cuplaj magnetic, motoare, debitmetre, mixere și o gamă completă de accesorii.

Gama este completată de sisteme avansate de golire a butoaielor, cum ar fi VISCOFLUX mobile S pentru medii foarte vâscoase, și de sisteme compacte de dozare, cum ar fi FLUX FILL GT, care sunt concepute pentru a simplifica și optimiza și mai mult procesele de producție. Vizitați-ne în sala 8, standul F24, și experimentați modul în care pompele noastre nu numai că pun în mișcare procesele, dar oferă și soluția potrivită pentru fiecare aplicație. În timpul vizitei, vă puteți bucura de delicioasa noastră înghețată moale și de o varietate de gustări - combinația perfectă pentru conversații stimulative.

Mai multe știri

Ce este KLIMAfit?
Cu KLIMAfit - un proiect în conformitate cu orientările d...

22.11.2023 09:00

Pompe Flux la Brau Beviale
de la 28.11.2023.-.30.11.2023

SUR/FIN NASF



Cleveland, Ohio/USA Expozant: FLUX Pumps Corporation USA

FLUX-GERÄTE GMBH a primit sigiliul "Angajator al viitorului"
Extrageți în mod fiabil materiile prime pentru producția de săpun