Catalog

FLUX-GERÄTE GmbH

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

12.04.2023 11:04

FLUX - Angajatorul viitorului

FLUX-GERÄTE GMBH a primit sigiliul "Angajator al viitorului"

Orientarea spre viitor și calitatea ca angajator - pentru acest lucru, FLUX a primit premiul "Angajatorul viitorului" din partea Institutului german de inovare pentru durabilitate și digitalizare (DIND). Inițiativa este susținută de fostul ministru federal al economiei Brigitte Zypries. Premiul ajută companiile să se poziționeze în "războiul pentru talente", pentru a atrage și a păstra talentele în ciuda lipsei de lucrători calificați. Sunt premiate companiile inovatoare cu o strategie clară de digitalizare, care urmăresc obiective de sustenabilitate și oferă condiții de muncă atractive.

Accentul este pus pe leadershipul modern și pe prietenia cu angajații. De exemplu, ierarhiile plate, modelele flexibile de remunerare sau beneficiile angajaților, precum și oportunitățile individuale de formare și perfecționare sunt incluse într-o imagine holistică creată cu ajutorul unei matrice de evaluare care a fost elaborată cu ajutorul contribuției experților din mediul de afaceri și din știință. Premiile sunt decernate în cadrul diferitelor evenimente de networking.


Despre DIND:

Institutul German de Inovare pentru Sustenabilitate și Digitalizare (DIND) sprijină companiile să devină pregătite pentru viitor. În acest scop, DIND cooperează cu experți din mediul de afaceri, știință și politică, realizează studii în numele partenerilor și examinează companiile în ceea ce privește aspecte importante pentru viabilitatea lor viitoare. Exemplele de transformare de succes sunt menite să dea impulsuri importante economiei. Premiile DIND reprezintă un instrument de comunicare valoros pentru companii. Ele ajută la găsirea partenerilor și angajaților potriviți pentru a deveni și mai inovatoare, durabile și digitale.

Mai multe știri

Ce este KLIMAfit?
Cu KLIMAfit - un proiect în conformitate cu orientările d...

22.11.2023 09:00

Pompe Flux la Brau Beviale
de la 28.11.2023.-.30.11.2023

SUR/FIN NASF



Cleveland, Ohio/USA Expozant: FLUX Pumps Corporation USA

Extrageți în mod fiabil materiile prime pentru producția de săpun