Catalog

FLUX-GERÄTE GmbH

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

27.11.2023 01:11

FLUX-GERÄTE GMBH a fost recunoscută ca o companie oficială KLIMAfit

Ce este KLIMAfit?
Cu KLIMAfit - un proiect în conformitate cu orientările de finanțare KLIMAfit ale landului Baden-Württemberg - companiile își întocmesc bilanțul gazelor cu efect de seră cu sprijinul Arqum GmbH și obțin măsuri viabile din punct de vedere economic pentru a-și îmbunătăți eficiența energetică și pentru a-și reduce emisiile individuale. Prin urmare, participarea la program nu este utilă doar din punct de vedere al protecției climei, al utilizării resurselor și al know-how-ului operațional, ci, în cele din urmă, și din punct de vedere al economiilor de costuri. Programul se concentrează pe reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră.

Implementarea și etapele proiectului
Pe parcursul a șase luni, companiile participante sunt instruite de consultanți în toate subiectele legate de climă în cadrul a patru ateliere de lucru. Experții externi sunt, de asemenea, invitați să prezinte rapoarte cu privire la practicile actuale și la tehnologiile noi și inovatoare în domenii relevante pentru fiecare dintre subiectele-cheie. Sesiunile de consiliere individuală desfășurate în paralel cu atelierele de lucru constituie nucleul proiectului. În cadrul acestor întâlniri, se efectuează o analiză individuală a relevanței cu fiecare participant la proiect pentru a determina domeniul de aplicare al bilanțului de gaze cu efect de seră. Odată ce bilanțul gazelor cu efect de seră a fost întocmit cu succes, participanților li se arată individual, cu sprijinul consultanților, în ce domenii există potențial de optimizare pentru reducerea sistematică a emisiilor și reducerea costurilor. Aceste abordări sunt consemnate într-un program de măsuri și sunt puse în aplicare pe parcursul proiectului și, dacă este posibil, și ulterior.

Bilanțul gazelor cu efect de seră
Conținutul principal al KLIMAfit este elaborarea structurală a unui bilanț individual al gazelor cu efect de seră pentru fiecare întreprindere participantă, pe baza cerințelor și principiilor Protocolului privind gazele cu efect de seră. Așa-numitele emisii Scope 1 (=emisii directe) și Scope 2 (=emisii indirecte) trebuie să fie determinate de fiecare companie participantă ca și conținut obligatoriu. Acestea includ emisiile provenite din consumul de energie electrică și termică și din parcul auto. Analiza de materialitate este, de asemenea, utilizată pentru a determina ce emisii Scope 3 (= emisii în amonte/în aval) sunt incluse în bilanțul unei companii, pe baza criteriilor de cantitate, disponibilitate a datelor și sfera de influență. Aceasta include, de exemplu, deplasările în interes de serviciu, bunurile achiziționate, emisiile navetiștilor, transportul și evenimentele. Rezultă astfel limite individuale de bilanț pentru fiecare întreprindere.

Finalizarea proiectului
La finalul proiectului, respectarea criteriilor impuse este verificată de o comisie independentă. Toate organizațiile participante primesc un premiu în cadrul unui eveniment de înaltă ținută.


Rezultat
Reducerea costurilor și contribuția la protecția climei în același timp - acestea au fost obiectivele pe care FLUX-GERÄTE GMBH și le-a stabilit la începutul colaborării, în septembrie 2022. Pe parcursul perioadei de proiect de puțin peste nouă luni, FLUX a reușit să definească un număr mare de măsuri individuale de reducere a emisiilor și a costurilor și, prin urmare, a fost recunoscută în final și ca o companie oficială KLIMAfit.

Ghidul FLUX privind clima
FLUX-GERÄTE GMBH
Prima pompă electrică cu tambur din lume a fost botezată FLUX în 1950. De atunci, pionierul de necontestat în domeniul tehnologiei pompelor cu tambur a dobândit, de asemenea, o expertiză și o experiență remarcabile în multe alte domenii ale tehnologiei pompelor. Spectrul extins de produse variază acum de la o mare varietate de tipuri de pompe cu motoare, debitmetre și accesorii până la subsisteme pentru construcția de instalații și soluții de sistem speciale, cum ar fi sistemele de golire a butoaielor. Afacerea de familie care funcționează la nivel internațional, cu cele 7 filiale și numeroasele sale agenții, furnizează produsele sale în peste 100 de țări din întreaga lume.

Mai multe știri

22.11.2023 09:00

Pompe Flux la Brau Beviale
de la 28.11.2023.-.30.11.2023

SUR/FIN NASF



Cleveland, Ohio/USA Expozant: FLUX Pumps Corporation USA

FLUX-GERÄTE GMBH a primit sigiliul "Angajator al viitorului"
Extrageți în mod fiabil materiile prime pentru producția de săpun