Catalog

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018
  • EX-Zertifizierung

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

18.12.2023 00:12

Premiul German Design Award pentru noua generație de mașini

L.B. Bohle a fost distins de mai multe ori

Bucuria de la L.B. Bohle a fost minunată. Compania de tehnologie din Ennigerloh a fost onorată de trei ori cu premiul German Brand Award.

"La Interpack, în luna mai a acestui an, am dat semnalul de start pentru noua noastră generație de mașini prin prezentarea a trei noi sisteme", spune directorul general Thorsten Wesselmann, privind în urmă. "Mașinile noastre nu au fost doar optimizate din punct de vedere tehnic, ci și reproiectate într-un design industrial de pionierat", continuă Wesselmann.

După ce s-a consultat cu designeri industriali, cu care au fost proiectate mașinile, conducerea L.B. Bohle a decis să înscrie la premiul pentru design aparatul de acoperire a tabletelor BFC, granulatorul uscat BRC și QbCon 1, un granulator și uscător continuu pentru cercetare și dezvoltare.

Premiul german pentru design este deschis companiilor, agențiilor, furnizorilor de servicii și experților în marketing, precum și organizațiilor non-profit și guvernamentale din toate sectoarele din întreaga lume. juriul independent al Consiliului German de Design decide cu privire la admiterea în competiție și la câștigătorii ulteriori.

"După reacțiile constant pozitive la noile noastre mașini, speram în secret la un premiu", relatează Wesselmann. L.B. Bohle a fost onorat ca fiind câștigător pentru BRC și QbCon, în timp ce aparatul de acoperire a tabletelor BFC a primit un premiu special.

"Am fost surprinși să primim trei premii deodată", spune Wesselmann. În general, responsabilii de la L.B. Bohle văd premiul ca pe o recunoaștere a faptului că au făcut pasul corect cu noul design îndrăzneț.

"Datorită unui efort de echipă remarcabil în cadrul companiei, împreună cu designerii externi, am reușit să dezvoltăm o linie de design complet nouă pentru sistemele noastre, care asigură identificarea cu compania L.B. Bohle. Câștigarea premiului German Design Award ne va ajuta, de asemenea, să atragem și mai multă atenție și vizibilitate pe piață", spune directorul general Tim Remmert, care vede și alte efecte pozitive în urma acestui premiu.

Mai multe știri

18.-21 martie 2024

APV 14-a Reuniune mondială PBP

Viena, Austria

Așteptăm...

Învelitoarele de tablete devin din ce în ce mai importante în producția farmaceutică: tabletele s...

Tehnologie de ultimă generație "împachetată" într-un mod modern
EVENIMENTE ÎN ÎNTREAGA LUME