Catalog

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018
  • EX-Zertifizierung

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

16.05.2024 01:05

Sistem compact de peletizare - BFS și GMA de la L.B. Bohle

Necesarul redus de spațiu, utilizarea flexibilă și procesele de producție fără probleme sunt criterii decisive atunci când industria farmaceutică investește în sisteme de granulare. L.B. Bohle stabilește standarde în acest domeniu cu sistemele sale compacte de granulare.

Granulare cu sistemul compact de granulare de la L.B. Bohle
Sistemul compact de granulare Bohle integrează componentele individuale ale granulatorului cu forfecare înaltă GMA, sita umedă BTS, granulatorul și uscătorul în pat fluidizat BFS, Bohle Uni Cone BUC®, separatorul cu ciclon și sita de uscare BTS într-o unitate optimă. Procesul, curățarea, sistemul de control, sistemul de protecție împotriva exploziilor, conceptul de zonă și calificarea sunt strâns armonizate.

Modulul compact de granulare permite o instalare deosebit de economică din punct de vedere al spațiului, datorită faptului că componentele sunt dispuse direct una lângă cealaltă. În plus, este posibil un transfer direct al produsului de la supapa de ieșire a GMA la supapa de admisie a BFS prin intermediul unei țevi din oțel inoxidabil.

În această țeavă poate fi integrată și sita tangențială dovedită. O supapă de descărcare suplimentară este integrată în containerul de procesare al procesorului cu pat fluidizat BFS, astfel încât linia de transfer și linia de descărcare nu trebuie să fie modificate în timpul unui proces.
Sistemul de granulare compact: optimizarea granulației umede clasice
Sistemul de granulare compact stabilește noi standarde industriale datorită numeroaselor progrese tehnologice și conceptului său coerent de siguranță. Sistemul de granulare este soluția eficientă atunci când vine vorba de optimizarea granulației umede clasice într-un mod economic și ergonomic.

Mai multe știri

Cerneală rotativă - BRS
Cerneala rotativă Bohle BRS este o unitate de cernere...

Cel mai important târg comercial ACHEMA începe pe 10 iunie la Frankfurt am Main. L.B....

18.-21 martie 2024

APV 14-a Reuniune mondială PBP

Viena, Austria

Așteptăm...

Învelitoarele de tablete devin din ce în ce mai importante în producția farmaceutică: tabletele s...

L.B. Bohle a fost distins de mai multe ori
Tehnologie de ultimă generație "împachetată" într-un mod modern