Catalog

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018
  • EX-Zertifizierung

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

19.05.2023 01:05

L.B. Bohle prezintă premiere mondiale la Interpack

Tehnologie de ultimă generație "împachetată" într-un mod modern

Timp de peste patru decenii, L.B. Bohle a reprezentat tehnologia de ultimă oră în industria farmaceutică.
"Acum, noi, cei din echipa de dezvoltare, am decis să combinăm în viitor tehnologia premium cu un design modern", explică Thorsten Wesselmann, director general pentru tehnologie la L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH. Lucrările la noile utilaje durează de mai bine de doi ani - de asemenea, cu sprijinul unor specialiști externi în proiectare. L.B. Bohle va sărbători premiera mondială la Interpack din Düsseldorf, în luna mai.

Oțelul inoxidabil rămâne un sinonim pentru tehnologia durabilă, robustă și, dacă este necesar, sterilă. La acestea se adaugă elemente întunecate, linii expresive și mai multă transparență. "Aspectul uniform al noii generații de mașini creează o recunoaștere imediată", subliniază Tim Remmert, director general de vânzări.

Pe lângă aspectul modern, însă, accentul a fost pus în primul rând pe valorile interioare: manevrare ușoară, curățare rapidă, procese sigure, fluxuri de lucru transparente și utilizarea economică a resurselor - și toate acestea, bineînțeles, cu tehnologie de ultimă generație. Fidelă motto-ului Bauhaus "Forma urmează funcției", tehnologia de vârf va continua să reprezinte ADN-ul L.B. Bohle și în viitor. "Am reușit să împachetăm performanțe și caracteristici tehnice de top într-o formă modernă în același timp", spune Thorsten Wesselmann.





Pentru ada startul reproiectării, L.B. Bohle a pus ochii pe trei utilaje remarcabile: - granulatorul uscat BRC: utilajul se află pe piață din 2012 și a fost deja un bestseller încă de la lansare; - aparatul de acoperire a tabletelor BFC

aparatul de înveliș de tablete BFC 400: cel mai rapid și mai precis aparat de înveliș de tablete este apreciat ca fiind un bestseller în întreaga lume datorită rezultatelor de producție și eficienței sale remarcabile. -granulatorul și uscătorul continuu QbCon®1: din 2018, specialistul în cercetare și dezvoltare a fost primul care a oferit o adevărată soluție continuă pentru procesul dificil de granulare și uscare umedă.

"Am ales în mod deliberat provocările complexe ale acestor trei instalații în timpul reproiectării", explică directorul general Tim Remmert. Cu aceste referințe, conducerea tehnologică poate fi documentată în mod impresionant.

Mai multe știri

18.-21 martie 2024

APV 14-a Reuniune mondială PBP

Viena, Austria

Așteptăm...

Învelitoarele de tablete devin din ce în ce mai importante în producția farmaceutică: tabletele s...

L.B. Bohle a fost distins de mai multe ori
EVENIMENTE ÎN ÎNTREAGA LUME