Catalog

DR. JOHANNES HEIDENHAIN GmbH

DR. JOHANNES HEIDENHAIN GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

DR. JOHANNES HEIDENHAIN GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

03.06.2023 01:06

Noi oportunități pentru robotica avansată la automatica 2023:

Codificatorul dual inductiv HEIDENHAIN KCI 120 Dplus

Encoderul dual HEIDENHAIN KCI 120 Dplus combină feedback-ul motorului și măsurarea poziției într-un singur encoder. Pentru funcționalitatea sa dublă, acesta dispune de o unitate centrală de scanare și de două circuite gradate separate care sunt scanate conform principiului de măsurare inductivă. Cu măsurarea poziției în funcție de angrenajul de transmisie, acesta compensează inexactitățile legate de proiectare ale roboților foarte mobili și dinamici.


pentru ca KCI 120 Dplus să poată fi utilizat în cât mai multe aplicații, encoderul dublu este disponibil în trei versiuni. Unitatea centrală de scanare și cele două circuite gradate separate cu butuc sunt adaptate la diferite diametre ale arborelui gol și dimensiuni de instalare.


Prin urmare, KCI 120 Dplus de la HEIDENHAIN oferă întotdeauna dimensiuni compacte cu aceeași funcționalitate și poate fi ușor de integrat. Toate variantele KCI 120 Dplus extind gama de aplicații pentru roboți la sarcinile de prelucrare de înaltă precizie.


Interfața pur serială EnDat 2.2 cu siguranță funcțională permite, de asemenea, utilizarea în aplicații sigure, cum ar fi cobots pentru colaborarea om-robot. HEIDENHAIN la automatica 2023 din München:

Sala B6, standul 303

Mai multe știri

Unde se află utilizatorii și producătorii de mașini-unelte pe drumul către o mai mare durabilitat...

Codificatorul inductiv ECI 123 Splus cu analiză integrată a vibrațiilor

În timpul procesului și după prelucrare, inspecția pieselor de prelucrat este crucială. Cu noua g...