Catalog

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

18.03.2023 02:03

FUHR se prezintă cu soluții puternice la BAU 2023.

Apariția la târgul de la München, hala C4, standul nr. 129, se referă la o expoziție de performanță orientată spre soluții, cu un design complet nou al standului de târg adaptat la acest lucru.

FUHR prezintă numeroase inovații de produse și dezvoltări ulterioare în domeniul sistemelor de închidere de înaltă calitate în cadrul soluțiilor de sistem legate de materiale. Prin extinderile de portofoliu, FUHR completează programele complete dovedite cu soluții orientate spre viitor și, astfel, extinde gama de aplicații pentru procesatori și utilizatori.

Printre caracteristicile speciale se numără în primul rând inovațiile din jurul programelor automate, care se bucură de o popularitate tot mai mare și care sunt considerate în prezent ca fiind o chestiune de la sine înțeleasă în cazul echipării ușilor de intrare de înaltă calitate și în sectorul contract. Astfel, alte noutăți de produs promițătoare completează familia automată, inclusiv o serie automată complet nouă cu mâner activat electric. Punctul culminant al noilor prezentări de produse este încuietoarea automată antipanică 837PX ca soluție inductivă.

În plus, există inovații în materie de soluții de acces relevante pentru confort și securitate. De exemplu, sistemul de videointerfon pentru ușă SmartConnect este prezentat într-un design optimizat și cu scanare integrată a degetelor, sau bara de mâner SmartTouch cu culoarea de trend negru. Chiar mai mult decât până acum, noul concept de stand cu mult spațiu și un lounge de competență invită vizitatorii să se informeze în mod cuprinzător despre numeroasele avantaje și posibilitățile nelimitate de aplicare pentru securitatea modernă a ușilor.

Competență diversificată de soluții pentru uși funcționale, uși din lemn, precum și uși de evacuare.

Soluțiile de sistem FUHR dezvoltate pentru diversitatea flexibilă a aplicațiilor sunt adaptate în mod ideal, cu programele lor complete respective, la cele mai diverse materiale și nevoi ale ușilor, precum și pentru fiecare cerință, pentru fiecare ușă - fie că este vorba de sectorul privat sau comercial. Toate soluțiile de sistem se bazează pe o gamă largă de variante de încuietori și încuietori, completate de accesorii specifice profilului. Ele se caracterizează, de asemenea, prin frezări și șuruburi uniforme pentru o prelucrare rațională, precum și prin piese de închidere universale.

Pentru ușile funcționale - ca uși cu foaie masivă din lemn sau oțel - este disponibilă o varietate de produse coordonate pentru o gamă largă de aplicații. Bineînțeles, sunt luate în considerare cerințele individuale de confort și cerințele relevante pentru siguranță, precum și necesitățile tehnice de producție necesare ale fabricanților.

Pentru ușile din lemn, fabricanții au acces la un program complet care este adaptat la o gamă largă de aplicații, precum și la cele mai diverse cerințe. Chiar și ținând cont de condițiile regionale individuale și de dimensiunile axiale obișnuite.

Pentru ușile de evacuare, sunt disponibile sisteme de închidere FUHR testate și certificate pentru ușile de evacuare cu un singur batant și cu două. Încuietorile multipunct de panică FUHR sunt conforme cu nomenclatorul EN 179 și EN 1125. În cadrul târgului, va fi demonstrată performanța soluției pentru grădiniță.

Accent pe încuietorile automate - extinderea familiei de produse autosafe/autotronic pentru o mai mare diversitate de aplicații.

Seriile automate autosafe și autotronic - și datorită designului lor modular - se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare atât în rândul distribuitorilor, cât și al fabricanților și utilizatorilor finali, ceea ce se reflectă acum și într-o extindere a familiei de produse. Cu caracteristici speciale, încuietorile oferă avantaje suplimentare pentru aplicații extinse sau noi.

- În plus față de motorul standard, este acum disponibilă o altă versiune. Noul motor oferă posibilitatea de a fi alimentat atât cu 12 cât și cu 24 de volți. Acest lucru înseamnă că încuietoarea cu motor configurat corespunzător poate fi utilizată și cu sursa de alimentare de 24 de volți utilizată frecvent în proprietăți.

-funcțiile de panică dezvoltate în continuare ale încuietorilor automate pentru uși de evacuare asigură mai multă flexibilitate și economie în aplicațiile practice.
Funcția de panică B punctează cu o soluție 4 în 1. Acum, nu numai diferitele direcții ale ușii (DIN stânga și DIN dreapta), ci și direcțiile de deschidere (deschidere spre interior sau spre exterior) pot fi schimbate cu ușurință.
Încuietorile ușilor de evacuare cu funcție de panică E au fost, de asemenea, optimizate. Dacă este necesar, se poate obține o funcție de zăvorâre de zi securizată de la cunoscuta deblocare permanentă securizată prin simpla deșurubare a unui șurub. În acest fel, deschiderea ușii poate fi controlată, de exemplu, prin intermediul unui deschizător E.

- În plus, o nouă serie automată își va sărbători premiera la BAU 2023. FUHR prezintă două noi sisteme de închidere multipunct cu sistemul de închidere fiabil de tip 10: autosafe 837 și autosafe 837P cu funcție de panică, ambele cu mâner activat electric. Acestea sunt ideale pentru ușile exterioare și de trecere din sectorul comercial, care trebuie deschise cu un control electronic al accesului și monitorizate și de la distanță. În acest scop, ele se integrează perfect în soluțiile de sistem bine-cunoscute specifice materialelor.
Caracteristice sunt dotările standard extinse: Posibilitatea de conectare la 12/24 volți, comutarea de la curent de lucru la curent de repaus, diverse semnale de feedback - și acustice - privind starea încuietorii și a ușii și designul FH. Versiunea antipanică este, bineînțeles, testată în conformitate cu EN 179/EN 1125.

- Un alt punct de atracție este încuietoarea automată antipanică autosafe 837PX cu inducție și mâner activat electric. Este ideală pentru modernizare, deoarece încuietoarea nu necesită o sursă de alimentare cu fir. Curentul necesar este transmis prin inducție de la placa de acționare sau de la bara de acționare.

FUHR - Sustenabilitatea, noua valoare în domeniul securității

Cu mare angajament și simț de răspundere, FUHR a abordat de timpuriu subiectul sustenabilității, l-a declarat o prioritate de top și a implementat deja cu succes multe lucruri. De ani de zile, acțiunile durabile au reprezentat o preocupare deosebită pentru compania tradițională.

Prin numeroase activități și măsuri, FUHR își aduce o contribuție măsurabilă în domeniul protecției mediului și al conservării resurselor și s-a angajat în acțiuni sociale demonstrabile. Fiind o companie de dimensiuni medii, acest angajament, combinat cu produsele de succes și de viitor și cu o echipă extrem de motivată, transmite un semnal atractiv pe piața muncii și face din FUHR o adresă interesantă pentru talente în calitate de angajator.

Cei interesați pot găsi informații detaliate despre aceste subiecte la: https://www.fuhr.de/wir-sind-fuhr/nachhaltigkeit/


Mai multe știri

În acest an, FUHR se folosește de importantul eveniment industrial FENSTERBAU FRONTALE pentru a s...

Fensterbau Frontale între 19 și 22 martie 2024 la Nürnberg.

FUHR - orientată în mod consecvent spre soluții la BAU 2023 cu numeroase previziuni ale noilor pr...

Apariția la târgul de la München, hala C4, standul nr. 129, se referă la o expoziție d...

Întreprinderea de familie cu sediul în Heiligenhaus începe noul an financiar cu încredere și este optimistă în perspectiva BAU 2023. Pe lângă primele produse noi și dezvoltări ulterioare, FUHR prezintă o extindere extinsă a comunicării cu clienții, care se concentrează în mod activ pe dialog, transfer de cunoștințe și asistență.