Catalog

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

08.04.2024 01:04

Accentul este pus pe soluție. Aplicații nenumărate, beneficii tangibile - FUHR prezintă lumea diversității soluțiilor.

În acest an, FUHR se folosește de importantul eveniment industrial FENSTERBAU FRONTALE pentru a se prezenta vizitatorilor și părților interesate cu o prezență complet nouă la târg. Producătorul specializat și lider în domeniul sistemelor de închidere de înaltă calitate face astfel o declarație despre viitor. Pe o suprafață de peste 250 de metri pătrați, vizitatorii vor experimenta o varietate inspirată de soluții moderne de închidere multipunct și de acces pentru toate materialele și construcțiile de uși. Designul standului evidențiază standardele înalte de calitate ale FUHR, precum și pretenția de progres cu care și-a extins continuu portofoliul de produse în cadrul diverselor programe complete. Vor fi prezentate numeroase extensii pentru uși din aluminiu, oțel, PVC și uși din lemn cu nervuri și încastrate. Acest lucru subliniază încă o dată atractivitatea soluțiilor de sistem dovedite pentru o gamă flexibilă de aplicații, incluzând avantaje competitive reale.



Convingeți cu performanțe

Andrea Banning, șefa departamentului de marketing, adaugă câteva detalii interne la prezentarea târgului: "Andreas Fuhr și echipa sa și-au propus să transforme ideile în succese pentru a ne consolida și mai mult imaginea de specialist. Acest lucru funcționează doar prin dovezi de performanță. Prin urmare, ne propunem, de asemenea, să fim un partener interesant și performant pentru tehnologia de închidere orientată spre viitor în toate privințele. Dorim să oferim beneficii verificabile atât procesatorilor, cât și distribuitorilor și utilizatorilor. Acest lucru înseamnă că clienții noștri vor găsi întotdeauna soluția potrivită pentru fiecare cerință, în orice moment, cu varietatea de soluții oferite în prezent. Sigur și fiabil. Indiferent care este cerința. Considerăm că numeroasele discuții pe care le-am avut și interesul deosebit pentru informații detaliate reprezintă un mare succes și o confirmare."



SmartAccess transformă smartphone-ul într-o cheie

Noul sistem de control al accesului SmartAccess Bluetooth a fost excepțional de bine primit de vizitatorii târgului. Piesa centrală a sistemului este modulul SmartAccess SAM, un receptor Bluetooth deosebit de compact, care se instalează la vedere. Astfel, fiecare ușă dispune în scurt timp de o soluție de acces inteligent. SAM impresionează, de asemenea, prin flexibilitatea instalării și a utilizării sale. Poate fi montat pur și simplu pe motorul oricărei încuietori FUHR și poate fi, de asemenea, combinat cu ușurință cu încuietori motorizate de la alți producători. Iar datorită plăcii frontale care poate fi montată ulterior, poate fi utilizată în mod flexibil, de exemplu, cu porniri electrice sau deschizătoare de uși de garaj, ceea ce face ca SmartAccess să fie ideal pentru o modernizare simplă.


Funcționarea necesită doar o aplicație gratuită SmartAccess. Datorită funcției de deblocare automată, ușile pot fi deschise cu ușurință atunci când se apropie. Iar funcția Bluetooth înseamnă că poate fi utilizat independent de Wi-Fi sau de o conexiune la telefonul mobil. Aplicația oferă, de asemenea, o gestionare simplă a cheilor, invitații temporare pentru utilizatori, mesaje de stare și un jurnal. SmartAccess permite și alte opțiuni de control al accesului: deschiderea clasică a ușii cu cheia radio SmartAccess Key sau cu SmartAccess SmartTouch, sistemul KeylessGo pentru ușă și, în viitor, SmartAccess multiscan, scanarea degetelor cu un senzor de suprafață modern.



Varietate de soluții pentru clădiri și proprietăți rezidențiale de lux Serii automate autosafe și autotronic, care au dat dovadă de eficiență dovedită, oferă o gamă largă de aplicații noi datorită dezvoltărilor lor ulterioare și sunt deosebit de populare pentru cerințele de lux. De exemplu, ușile pivotante de prestigiu, de dimensiuni mari, pot fi echipate cu sisteme de închidere automată în mai multe puncte, care se blochează pe ambele părți și pot fi deschise convenabil cu ajutorul unui motor. Aici, autotronicul inteligent 836PK își folosește contactele de comutare pentru a optimiza funcționarea ambelor motoare. Un modul de baterie opțional garantează o alimentare neîntreruptă cu energie electrică, chiar și în cazul unei pene de curent. Încuietori optimizați pentru uși de evacuare cu valoare adăugată. Încuietorile automate antipanică cu funcție B impresionează acum și prin soluția lor 4 în 1, cu o schimbare practică a ușii și a direcției de deschidere. Acest lucru economisește spațiu de depozitare și oferă flexibilitate în îndeplinirea cerințelor clienților. Optimizate suplimentar: Încuietorile cu funcție de panică E se caracterizează, de asemenea, printr-o schimbare simplă de la deblocarea permanentă securizată la o funcție de închidere de zi. Acest lucru înseamnă că aceste încuietori automate pot fi combinate acum și cu un deschizător E. Încuietoarea automată autosafe 837P este o inovație. Aceasta a fost dezvoltată special pentru uși de proprietate și de trecere cu acces controlat. Mânerul exterior cu pârghie poate fi activat electric pentru acces temporar sau permanent la ușă. Caracteristicile inteligente includ o gamă largă de semnale de feedback și o sursă de alimentare universală.














Un alt punct de atracție: autosafe 837PX.

Caracteristicile sale: confort de închidere cu viitor, inovator, cu transmisie de energie inductivă și mâner exterior activat electric. Fără cabluri în foaia ușii - alimentarea cu energie electrică se face fără contact prin intermediul părții de blocare, ceea ce face ca autosafe 837PX să fie deosebit de atractivă pentru modernizare. Accesul controlat se face prin Bluetooth, deoarece încuietoarea cu inducție are deja integrat SmartAccess. Ușa poate fi deschisă în mod convenabil cu ajutorul unui smartphone sau al SmartKey. Ușa poate fi deschisă din interior în orice moment datorită funcției de panică certificate (EN 179/1125).

Mai multe știri

Fensterbau Frontale între 19 și 22 martie 2024 la Nürnberg.

FUHR - orientată în mod consecvent spre soluții la BAU 2023 cu numeroase previziuni ale noilor pr...

Apariția la târgul de la München, hala C4, standul nr. 129, se referă la o expoziție d...

Apariția la târgul de la München, hala C4, standul nr. 129, se referă la o expoziție de performanță orientată spre soluții, cu un design complet nou al standului de târg adaptat la acest lucru.
Întreprinderea de familie cu sediul în Heiligenhaus începe noul an financiar cu încredere și este optimistă în perspectiva BAU 2023. Pe lângă primele produse noi și dezvoltări ulterioare, FUHR prezintă o extindere extinsă a comunicării cu clienții, care se concentrează în mod activ pe dialog, transfer de cunoștințe și asistență.