Catalog

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

21.04.2023 01:04

FUHR - orientată în mod consecvent spre soluții la BAU 2023

FUHR - orientată în mod consecvent spre soluții la BAU 2023 cu numeroase previziuni ale noilor produse

FUHR își folosește prezența la târgul din acest an la BAU pentru a se prezenta publicului de specialitate ca un partener atractiv cu o orientare consecventă spre soluții. Chiar și noul design al standului arată clar că FUHR și-a îndreptat privirea spre viitor și a făcut pasul de la furnizor de sisteme la furnizor de soluții. Cu inovații de produse, dezvoltări ulterioare, dar mai ales cu numeroase perspective pentru noi produse în domeniul sistemelor de închidere de înaltă calitate și al soluțiilor de acces relevante pentru confort și securitate.

FUHR își extinde gamele complete diverse, legate de materiale, pentru a include soluții atractive cu o nouă valoare adăugată, pentru a crește varietatea de aplicații. Printre particularități se numără mai ales inovațiile din segmentul în creștere al programului automat, inclusiv o serie automată complet nouă cu mâner activat electric, sau soluții sofisticate în domeniul ușilor funcționale, al ușilor din lemn și al ușilor de evacuare.

Ca exemplu, FUHR prezintă o ușă funcțională cu două foi, echipată cu autotronic 836PK. Sistemul automat de închidere multipunct cu deschidere motorizată, funcție de panică și contacte de comutare permite diverse interogări de stare pentru integrarea în sistemele de alarmă antiefracție, de securitate a căilor de evacuare sau în sistemele de management al clădirii.

Frunza inactivă este echipată cu zăvorul de tragere automat rabatabil BK346. Combinat cu o încuietoare cu întrerupător și un închizător de ușă, acesta asigură blocarea automată a foii inactive și este astfel ideal pentru echiparea ușilor de incendiu cu două foi. Pivotul cu acționare prin rabatare este disponibil în diverse versiuni, asortat la uși din lemn sau din oțel cu foaie masivă.


Cele mai importante evenimente de la târgul FUHR: noi soluții pentru sistemele de închidere automată multipunct

Noile sisteme de închidere multipunct autosafe 837/autosafe 837P cu sistemul de închidere dovedit

tip 10 își fac debutul la BAU. Acestea completează seria automată testată și dovedită, care este la fel de populară în rândul fabricanților și distribuitorilor, cu două soluții atractive care au fost dezvoltate special pentru ușile comerciale și de trecere cu acces controlat. Acestea se caracterizează prin: un mâner cu pârghie activat electric pentru accesibilitatea temporară sau permanentă a ușii, o sursă de alimentare universală - 12 sau 24 de volți, comutabilă de la curent de lucru la curent de așteptare, precum și opțiunea pentru diverse interogări de stare. Pentru ușile de evacuare, este disponibilă versiunea de panică autosafe 837P cu certificare conform EN179/1125.

O caracteristică specială este autosafe 837PX cu inducție. Sistemul inovator de închidere automată în mai multe puncte cu transmisie de curent inductiv și mâner exterior activat electric reprezintă confortul de închidere cu viitor. Caracteristică: Nu există cabluri în foaia ușii - alimentarea cu energie electrică se face fără contact prin intermediul părții de închidere, astfel încât este optimă pentru modernizare. Accesul controlat se face prin Bluetooth, în mod convenabil cu smartphone-ul sau SmartKey. Deschiderea din interior este garantată în orice moment datorită funcției depanică (EN 179/1125).


Cu funcțiile de panică dezvoltate în continuare în sistemele de închidere automată a ușilor de evacuare

autosafe 833P/835P, se obține acum mai multă flexibilitate și economie.
O soluție 4 în 1 punctează cu funcția de panică B, cu ajutorul căreia pot fi schimbate cu ușurință nu numai diferitele direcții ale ușii (DIN stânga și DIN dreapta), ci și direcțiile de deschidere (deschidere spre interior sau spre exterior). De asemenea, optimizate: încuietorile ușilor de evacuare cu funcția de panică E cu funcționare pe timp de zi. Dacă este necesar, se poate obține o funcție de închidere de zi securizată de la deblocarea permanentă securizată prin simpla deșurubare a unui șurub. În acest fel, deschiderea ușii poate fi controlată, de exemplu, de o sonerie electrică.


Cele mai importante elemente ale târgului FUHR: noi soluții de control al accesului

Ușa SmartConnect cu scanare integrată a degetelor este o altă variantă a sistemului de interfon video inteligent pentru uși, aflat în prezent în pregătire. pe lângă deschiderea biometrică a ușii, este convingătoare și programarea și gestionarea simplă a degetelor în aplicație. Toate modelele de uși SmartConnect sunt operate intuitiv

prin intermediul aplicației și oferă o interacțiune independentă de locație cu vizitatorii. În același timp, controlul integrat al accesului online și offline, precum și funcțiile SmartHome sunt incluse și permit o gestionare cuprinzătoare a utilizatorilor.

SmartAccess transformă orice smartphone într-o cheie pentru operarea ușoară a încuietorilor motorizate FUHR și a componentelor SmartAccess prin intermediul aplicației. Cu noul control al accesului prin Bluetooth, ușile și porțile din jurul casei pot fi deschise cu ușurință. Receptorul Bluetooth SmartAccess compact SmartAccess permite deschiderea rapidă a ușilor fără internet, fără cloud și scoruri cu efortul său minim de instalare. În plus, sistemul oferă o varietate de caracteristici convenabile și relevante pentru securitate. De exemplu, funcția practică KeylessGo cu smartphone-ul, de asemenea în combinație cu soluțiile de acces SmartTouch 2.0 sau cu sistemul de interfon video pentru ușă SmartConnect. Sau operarea componentelor externe, cum ar fi deschizătoarele electrice, ușile de garaj sau alte încuietori motorizate, care sunt controlate prin intermediul unui modul radio SmartAccess.

SmartTouch, deschiderea de confort ușor de manevrat, fără cheie, cu tehnologia inovatoare KeylessGo - apropiere, atingere, intrare - convinge acum cu funcții extinse și un aspect nou, la modă. Cunoscutele mânere de ușă din oțel inoxidabil de înaltă calitate, în diferite lungimi și versiuni, au fost acum extinse cu un nou mâner de ușă în culoarea modernă negru mat. De asemenea, o noutate este utilizarea funcției KeylessGo prin intermediul smartphone-ului, posibilă prin combinarea cu SmartAccess.

. Toate elementele importante ale produselor și disponibilitatea acestora sunt rezumate într-un pliant, care este acum disponibil pentru persoanele interesate.

Mai multe știri

În acest an, FUHR se folosește de importantul eveniment industrial FENSTERBAU FRONTALE pentru a s...

Fensterbau Frontale între 19 și 22 martie 2024 la Nürnberg.

Apariția la târgul de la München, hala C4, standul nr. 129, se referă la o expoziție d...

Apariția la târgul de la München, hala C4, standul nr. 129, se referă la o expoziție de performanță orientată spre soluții, cu un design complet nou al standului de târg adaptat la acest lucru.
Întreprinderea de familie cu sediul în Heiligenhaus începe noul an financiar cu încredere și este optimistă în perspectiva BAU 2023. Pe lângă primele produse noi și dezvoltări ulterioare, FUHR prezintă o extindere extinsă a comunicării cu clienții, care se concentrează în mod activ pe dialog, transfer de cunoștințe și asistență.