Catalog

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

27.02.2024 01:02

FUHR prezintă întreaga lume a diversității de soluții la FENSTERBAU FRONTALE 2024

Fensterbau Frontale între 19 și 22 martie 2024 la Nürnberg.

La FENSTERBAU FRONTALE 2024, FUHR va prezenta întreaga lume de soluții diverse pentru toate cerințele și pentru fiecare tip de ușă de intrare.

FUHR se deplasează la Nürnberg cu o varietate inspirată de soluții de închidere și soluții moderne de acces pentru toate materialele de uși. Producătorul, care este specializat în sisteme de închidere multipunct, va prezenta o gamă largă de programe complete. Acestea oferă soluții pentru uși din aluminiu, oțel, PVC-U, PVC-U, uși din lemn cu nervuri și uși de lemn încastrate și au fost completate cu variante suplimentare de încuietori. Acest lucru sporește și mai mult atractivitatea soluțiilor de sistem verificate și testate pentru o gamă flexibilă de aplicații. Ceea ce au toate acestea în comun este faptul că impresionează prin valoarea adăugată semnificativă în ceea ce privește prelucrarea și varietatea fără egal în ceea ce privește selecția și utilizarea. La standul complet reproiectat al târgului, varietatea de soluții va fi demonstrată în mod impresionant și verificabil pe numeroase modele de uși. În spiritul conceptului de târg: experimentați varietatea de soluții pentru fiecare ușă în direct.

Încuietori automate multipunct: dezvoltările și inovațiile de pionierat demonstrează pasiunea și spiritul de dezvoltare de la FUHR
Diferitele încuietori automate, care sunt disponibile și ca încuietori de ușă de evacuare certificate, reprezintă un punct central al expoziției. Toate acestea pot fi echipate ulterior cu un motor pentru o deschidere convenabilă. Dezvoltările ulterioare oferă o valoare adăugată reală, în special în variantele de uși de evacuare. Acestea includ, de exemplu, trecerea simplă de la deblocarea permanentă securizată la o funcție de zăvorâre de zi. Încuietorile automate antipanică de la funcția E pot fi acum combinate și cu o zăvorâre electrică, lucru posibil datorită funcției de blocare securizată de zi. Funcția antipanică B a fost, de asemenea, optimizată. Cu soluția sa 4 în 1, aceasta oferă o schimbare practică a ușii și a direcțiilor de deschidere (DIN stânga/dreapta, deschidere spre interior sau spre exterior). Un alt aspect pozitiv este faptul că astfel se economisește spațiu de depozitare și se oferă flexibilitate.

Autosafe 837P este o nouă completare a popularei serii automate. Aceasta a fost dezvoltată special pentru uși de proprietate și de trecere cu acces controlat. Mânerul exterior cu pârghie poate fi activat electric pentru acces temporar sau permanent la ușă. O varietate de semnale de feedback și o sursă de alimentare universală sunt doar câteva dintre caracteristicile inteligente.

Autosafe 837PX va fi prezentat ca un alt punct de atracție. Sistemul inovator de închidere automată în mai multe puncte, cu transmisie inductivă a energiei și mâner exterior activat electric, reprezintă confortul de închidere cu viitor. Se caracterizează prin lipsa cablurilor în foaia ușii - energia este furnizată fără contact prin intermediul părții de blocare, ceea ce face ca autosafe 837PX să fie deosebit de atractiv pentru modernizare. Accesul controlat se face prin Bluetooth, folosind în mod convenabil un smartphone sau SmartKey. Ușa poate fi deschisă din interior în orice moment datorită funcției de panică integrate (EN 179/1125).

Varietate și în soluții de acces inteligent
Viitorul este fără cheie. Acest lucru se reflectă și în gama largă de soluții de acces inteligente, la care s-au adăugat și alte inovații. De exemplu, mânerul de ușă al accesului KeylessGo SmartTouch este acum disponibil și în culoarea la modă negru mat. Există, de asemenea, o nouă opțiune de acces comodă - funcția KeylessGo prin intermediul smartphone-ului - posibilă prin combinarea cu SmartAccess.

Noul control de acces prin Bluetooth SmartAccess transformă orice smartphone într-o cheie pentru operarea ușoară a încuietorilor motorizate FUHR și a componentelor SmartAccess prin intermediul aplicației. Astfel, ușile și porțile din jurul casei pot fi deschise în mod convenabil cu ajutorul unui smartphone. Receptorul Bluetooth SmartAccess compact SmartAccess oferă o deschidere rapidă a ușilor fără a avea nevoie de internet sau de un cloud și obține un punctaj foarte bun datorită efortului minim de instalare. Una dintre caracteristicile convenabile și relevante pentru securitate este funcția practică KeylessGo cu smartphone-ul, de asemenea în combinație cu soluțiile de acces SmartTouch și cu sistemul de interfon video pentru uși SmartConnect. Aceasta poate fi utilizată chiar și pentru a acționa componente externe, cum ar fi descuietori electrici, uși de garaj sau alte încuietori motorizate care sunt controlate prin intermediul unui modul radio SmartAccess.

Noul sistem inteligent de interfonie video pentru uși SmartConnect, care include scanarea degetelor, va fi prezentat pentru prima dată sub formă de prototip integrat într-un mâner de ușă. pe lângă deschiderea biometrică a ușii, este impresionantă și programarea și gestionarea simplă a degetului în aplicație. Toate modelele de uși SmartConnect pot fi operate intuitiv prin intermediul aplicației și oferă o interacțiune cu vizitatorii independentă de locație. În același timp, sunt incluse funcțiile integrate de control al accesului online și offline și SmartHome și permit o gestionare cuprinzătoare a utilizatorilor.

Mai multe știri

În acest an, FUHR se folosește de importantul eveniment industrial FENSTERBAU FRONTALE pentru a s...

FUHR - orientată în mod consecvent spre soluții la BAU 2023 cu numeroase previziuni ale noilor pr...

Apariția la târgul de la München, hala C4, standul nr. 129, se referă la o expoziție d...

Apariția la târgul de la München, hala C4, standul nr. 129, se referă la o expoziție de performanță orientată spre soluții, cu un design complet nou al standului de târg adaptat la acest lucru.
Întreprinderea de familie cu sediul în Heiligenhaus începe noul an financiar cu încredere și este optimistă în perspectiva BAU 2023. Pe lângă primele produse noi și dezvoltări ulterioare, FUHR prezintă o extindere extinsă a comunicării cu clienții, care se concentrează în mod activ pe dialog, transfer de cunoștințe și asistență.