Catalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

03.04.2023 00:04

Dunkermotoren, MAE și EGS Automation expun împreună la Târgul de la Hanovra

Târgul de la Hanovra este un punct de întâlnire valoros al industriei germane de mulți ani și va avea loc în 2023, la ora obișnuită, între 17 și 24 aprilie

Ca și anul trecut, Dunkermotoren va expune împreună cu compania sa soră MAE și filiala sa EGS Automation în Sala 6, B08.

Dunkermotoren și EGS Automation vor transmite în direct de la sediul lor din Bonndorf la Hanovra date în timp real de la un sistem de prelucrare automată a componentelor de motoare. Serviciile nexofox, marca IIoT a Dunkermotoren, oferă clienților care implementează soluții de automatizare similare posibilitatea de a verifica cu ușurință datele de la motoarele conectate sau de la sistemele de automatizare complet la distanță, din orice locație. Cu ajutorul unei camere instalate în unitatea de producție a Dunkermotoren, procesul de producție în care doi roboți alimentează cu scuturi de rulmenți o mașină de prelucrare și mai multe unități de găurire poate fi monitorizat din Hanovra.

Toate produsele software ale Dunkermotoren sunt dezvoltate în conformitate cu abordarea Asset Administration Shell (AAS), așa cum este definită de Asociația Industrial Digital Twin (IDTA) și sunt furnizate în conformitate cu Open Industry 4.0 Alliance. Astfel, integrarea în ecosistemele IIoT proprii sau existente este ușor de realizat.

Un alt punct de atracție la Hanovra va fi un sistem de manipulare cu 4 axe foarte dinamic. Un sistem gantry format din diverse module liniare este punctul central al acestui model. Sistemele de tip gantry pot fi utilizate în multe moduri - de la manipularea materialelor la aplicații de preluare și plasare, de la lichide la solide - domeniile de aplicare sunt nenumărate.

MAE, compania soră a Dunkermotoren din Italia, prezintă o reproiectare completă a seriei de motoare pas cu pas ST. Combinate cu cutii de viteze, encodere, frâne și electronice, motoarele pas cu pas de la MAE pot fi configurate pentru a forma o soluție completă de acționare. Noile serii STE au deja electronice integrate și oferă astfel un cablaj redus și multe alte avantaje. Ca un beneficiu suplimentar - motoarele pas cu pas MAE și accesoriile lor sunt toate fabricate în Europa!

Mai multe știri

Noul controler 4Q de la Dunkermotoren oferă performanțe ridicate la un preț accesibil
Dunkermotoren deschide calea pentru intralogistica complet automatizată și digitalizată

Biblioteca de siguranță SISTEMA pentru motoarele inteligente Dunkermotoren dPro cu STO

Dunkermotoren, un brand AMETEK, este mândru să propulseze mașina de curse Milhagem Team de la Universitatea din Minas Gerais cu motorul său de curent continuu fără perii
Dunkermotoren publică un nou număr al revistei sale de mișcare "mo

În perioada 14-17 mai 2024, expoziția Interclean din Am...