Catalog

Comet Yxlon GmbH

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

16.12.2022 02:12

Lumea evoluează. La fel și Yxlon.

Yxlon devine cometa Yxlon. În cadrul expoziției comerciale Control din acest an, producătorul de sisteme de inspecție cu raze X și CT a anunțat că își va schimba numele în Comet Yxlon, începând cu 8 septembrie 2022. Noul brand subliniază afilierea de lungă durată a Yxlon cu Comet, o companie globală de top în domeniul tehnologiilor inovatoare, axată pe tehnologia cu plasmă și cu raze X.

Designul proaspăt și modern al noului brand Comet Yxlon reflectă inovația și entuziasmul companiei de a rezolva provocările clienților.

"Marca Comet Yxlon reprezintă decenii de expertiză în domeniul razelor X și pasiunea de a face posibile lucruri noi - în conformitate cu motto-ul "Condus de experiență. Driven by curiozitatea." a declarat Kevin Crofton, CEO al Comet Group și președinte a.i. al Yxlon. "Rebranding-ul ne consolidează prezența și ne reafirmă importanța alături de Comet Group."

Rădăcinile antreprenoriale ale Yxlon datează de la descoperirea razelor X de către W.C. Röntgen în 1895 și de la fabricarea primului tub cu raze X de către C.H.F. Müller în 1896. Cu sediul în Hamburg, YXLON International GmbH face parte din 2007 din compania mamă elvețiană listată la bursă Comet Holding AG, care reunește sub umbrela sa un grup global de top de întreprinderi tehnologice inovatoare.

Mai multe știri

O placă de sedimente din roca Holstein urma să fie analizată pentru a determina conținutul de fos...

de la 24.01. - 26.01.2024

Nepcon Japonia 2024

<...

La ediția din acest an a târgului Productronica vom veni cu o noutate și vom prezenta noul nostru sistem de raze X 3D, pe care l-am dezvoltat special pentru piața exigentă a semiconductorilor, marți, 14 noiembrie, la ora 15:00, la standul nostru B2.454.

dezvoltarea mobilității electronice a propulsat piața bateriilor într-o creștere enormă în ultimi...

Yxlon devine cometa Yxlon. În cadrul expoziției comerciale Control din acest an, producătorul de sisteme de inspecție cu raze X și CT a anunțat că își va schimba numele în Comet Yxlon, începând cu 8 septembrie 2022. Noul brand subliniază afilierea de lungă durată a Yxlon cu Comet, o companie globală de top în domeniul tehnologiilor inovatoare, axată pe tehnologia cu plasmă și cu raze X