Catalog

Comet Yxlon GmbH

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

12.05.2023 02:05

Baterie Insights alimentat de Dragonfly

dezvoltarea mobilității electronice a propulsat piața bateriilor într-o creștere enormă în ultimii ani, fără a se întrevedea un sfârșit. În aceeași proporție, crește cererea de tehnologii de inspecție pentru a asigura performanța și siguranța bateriilor și, de asemenea, pentru a forța îngenuncherea nivelului actual ridicat de rebuturi și pentru a maximiza productivitatea producătorilor. Tehnologia cu raze X este cea mai potrivită în acest scop, în special tomografia computerizată, care poate fi aplicată pentru a analiza în detaliu celulele de baterii, modulele și chiar pachete întregi.

Pentru a se asigura că celulele complexe ale bateriilor sunt centralele energetice așteptate să fie nu trebuie să apară greșeli în timpul producției. Există o mulțime de surse de eroare: fracturi, incluziuni de aer, corpuri străine, deformări, cusături de sudură defectuoase sau o aliniere inadecvată a straturilor interioare. Devine periculos atunci când supraînălțările sunt insuficiente și contactul dintre catod și anod duce la un scurtcircuit și, în consecință, la un incendiu fatal. Problema siguranței este primordială în testarea bateriilor. Prin urmare, verificarea și măsurarea supraînălțărilor reprezintă cea mai mare prioritate.

Rezultate obiective, fiabile și repetabile ale testelor pot fi obținute numai cu evaluarea prin software. Software-ul nu cunoaște oboseala sau sensibilitățile. La baza Battery Insights se află software-ul de analiză a imaginilor 3D Dragonfly, care permite utilizarea modelelor de învățare profundă. Dragonfly oferă o sensibilitate excepțional de ridicată pentru detectarea posibilelor defecte. Iar evaluarea automată poate fi, de asemenea, adaptată la cerințele specifice ale fiecărui producător în parte. Battery Insights se ocupă de verificarea complet automată a supraînălțimilor și poate, de asemenea, procesa loturi întregi cu ajutorul unor suporturi adecvate pentru mai multe piese. Raportul, la fel de bine generat automat, oferă informații despre starea fiecărei celule în parte și poate fi utilizat pentru a identifica tendințele și a optimiza procesul de producție pentru o reducere semnificativă a rebuturilor.

La Control, noul pachet software Battery Insights va fi prezentat în direct cu sistemul Comet Yxlon CT FF35 CT, iar Anton du Plessis, specialistul în software Dragonfly, va demonstra și explica funcționalitatea de segmentare și învățare profundă, lider de piață, care stă la baza Battery Insights, la o stație de lucru separată de la standul Comet Yxlon.

Control, Stuttgart, Sala 3 / Stand 3202

Mai multe știri

O placă de sedimente din roca Holstein urma să fie analizată pentru a determina conținutul de fos...

de la 24.01. - 26.01.2024

Nepcon Japonia 2024

<...

La ediția din acest an a târgului Productronica vom veni cu o noutate și vom prezenta noul nostru sistem de raze X 3D, pe care l-am dezvoltat special pentru piața exigentă a semiconductorilor, marți, 14 noiembrie, la ora 15:00, la standul nostru B2.454.

Yxlon devine cometa Yxlon. În cadrul expoziției comerciale Control din acest an, producător...

Yxlon devine cometa Yxlon. În cadrul expoziției comerciale Control din acest an, producătorul de sisteme de inspecție cu raze X și CT a anunțat că își va schimba numele în Comet Yxlon, începând cu 8 septembrie 2022. Noul brand subliniază afilierea de lungă durată a Yxlon cu Comet, o companie globală de top în domeniul tehnologiilor inovatoare, axată pe tehnologia cu plasmă și cu raze X