Catalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

09.02.2023 18:02

Dunkermotoren, MAE și EGS Automation publică cea de-a șasea ediție a ''mo

Deja pentru a șasea oară Dunkermotoren, o marcă a AMETEK, publică revista de tehnologie de acționare ''mo

La fel ca în anii precedenți, revista oferă subiecte interesante legate de tendințele în tehnologia de acționare, dar și informații interesante despre companiile Dunkermotoren, MAE și EGS Automation. Printre altele, Dunkermotoren oferă informații despre noul departament de Inginerie de Aplicație, care însoțește noile proiecte ca o interfață tehnică împreună cu vânzările și clienții și îi sprijină în proiectarea optimă a acționării încă de la început.

În ediția din acest an, o atenție specială este acordată filialei EGS Automation din Donaueschingen. Pe lângă un interviu cu fondatorul Robert Eby, un exemplu detaliat de aplicație oferă informații despre numeroasele utilizări posibile ale roboților EGS. Numeroase imagini arată modul în care furnizorul de automobile KE Elektronik realizează o producție anuală de câteva milioane de conectori din plastic datorită EGS Automation cu un total de două mașini de turnare prin injecție și șase roboți - și face acest lucru în mod complet automat.

Dar subiectul Industrie 4.0 nu este neglijat în cea de-a șasea ediție a "mo. În urma lansării nexofox în octombrie 2021, marca IIoT își prezintă anul acesta propriul catalog de servicii. Pe lângă cursurile de instruire privind configurarea și programarea motoarelor, precum și contractele de servicii individuale pentru punerea în funcțiune și analiza defecțiunilor sistemelor de acționare inteligente, nexofox va fi, de asemenea, bucuroasă să vă ofere consultanță cu privire la întrebările dumneavoastră privind întreținerea predictivă sau să vă furnizeze tehnologia de care aveți nevoie pentru analize în timp real ca parte a monitorizării stării.

Compania soră a Dunkermotoren, MAE, este reprezentată în Antriebstechnik Magazin pentru al treilea an și, pe lângă un nou motor de curent alternativ de mare viteză, prezintă, de asemenea, o serie complet nouă de suflante care, cu un consum de energie deosebit de redus și un design compact, este optimă pentru mașinile de curățare uscată și umedă alimentate cu baterii.

Click aici pentru revista: https://www.dunkermotoren.de/downloads/customer-magazine

Mai multe știri

Dunkermotoren publică un nou număr al revistei sale de mișcare "mo

În perioada 14-17 mai 2024, expoziția Interclean din Am...

22.03.2024 01:05

Foarte compact și la obiect
Noul encoder de înaltă rezoluție de la Dunkermotoren pentru cele mai înalte cerințe de precizie
în perioada 16-18 aprilie 2024 la Messe Frankfurt, standul A171.
Odată cu modernizarea mediului de programare MotionCode de la nexofox, programarea motoarelor inteligente este acum și mai ușoară și nu mai există limite pentru arhitecturile de automatizare descentralizate.

Utilizat pe scară largă și versatil - motorul fără perii BG 75 de la Dunkermotoren, o marcă AMETE...