Catalog

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

27.10.2022 03:10

ifm electronic GmbH: Senzor de viziune 2D Dualis

Detectarea și inspectarea obiectelor într-un singur dispozitiv

Fie că este vorba de detectarea conturului sau de analiza BLOB, senzorul de viziune Dualis 2D poate realiza o gamă largă de aplicații de testare și inspecție a defectelor pe tot parcursul procesului de fabricație. Cu o rezoluție mai mare și numeroase funcții de iluminare, chiar și aplicațiile complexe sunt acum remarcabil de ușor de rezolvat.

Care sunt aplicațiile tipice?
Senzorul de viziune Dualis 2D combină analiza contururilor și a petelor într-un singur dispozitiv.
Acesta acordă atenție tuturor detaliilor, atât suprafețelor, cât și contururilor, putând astfel să rezolve o gamă largă de aplicații de testare și inspecție a defectelor pe tot parcursul procesului de fabricație.

Software și parametrizare
Parametrizare ușoară a senzorilor de viziune
Dualis este parametrizat și programat cu ifm Vision Assistant. Utilizatorul este ghidat pas cu pas prin procesul de parametrizare în acest software intuitiv. Experții gata pregătiți facilitează atât pentru începători, cât și pentru experți rezolvarea rapidă și fiabilă a aplicațiilor de viziune și implementarea lor foarte simplă.
Cu ajutorul așa-numitului strat logic, se pot realiza programarea imaginilor și legăturile logice. Pentru experții în procesarea imaginilor, este inclus un mod avansat cu numeroase funcții suplimentare.

Experimentați puterea unui sistem de viziune cu simplitatea unui senzor.

Detectarea și inspecția obiectelor într-un singur dispozitiv
Fie că este vorba de detectarea conturului sau de analiza BLOB, familia de senzori O2D5 poate rezolva o gamă largă de aplicații de testare și inspecție a defectelor în întreaga fabrică. Descoperiți funcțiile cu ajutorul modelului interactiv.

Mai multe știri

Essen, decembrie 2023 - Premiul German Design Award merge din nou la ifm. După ce juriul a onorat ultima dată trei dintre produsele companiei cu prestigiosul premiu în 2021, acesta va acorda premiul în 2024 pentru instrumentul de monitorizare a stării moneo RTM. Acesta este primul premiu de design pentru un produs software de la ifm.
Marea deschidere a noului birou ifm electronic din İstanbul a avut loc în prezența mai multor invitați și angajați pe 2022 septembrie.
  • Măsurarea precisă a debitului de apă ultrapură și apă
  • Tubul de măsurare robust,...
ifm are trei motive de sărbătoare la ediția din acest an a German Design Awards. Senzorul de nivel LI, pucul cu mai multe capace și senzorul de temperatură TCC au primit râvnitele premii de design.