Catalog

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

14.12.2021 04:12

Trei produse ifm câștigă un râvnit premiu de design

ifm are trei motive de sărbătoare la ediția din acest an a German Design Awards. Senzorul de nivel LI, pucul cu mai multe capace și senzorul de temperatură TCC au primit râvnitele premii de design.

Anul acesta, Premiul german pentru design sărbătorește a zecea aniversare. Prezentarea câștigătorilor cu această ocazie are ca temă "Cum gândesc designerii". Premiul German Design Award este premiul internațional premium al Consiliului German de Design și este unul dintre cele mai recunoscute premii de design la nivel mondial. De la înființarea sa, în primii zece ani de existență, au fost deja acordate 375 de premii "Gold", dintre cele aproximativ 20 000 de propuneri din 87 de țări, în cadrul German Design Award.

Produsele de la ifm au obținut de trei ori punctajul la categoria Industrie. Senzorul de nivel LI, care monitorizează în mod fiabil nivelurile limită ale rezervoarelor și containerelor, a primit premiul "Winner". Apa, uleiurile, lichidele de răcire și temperatura acestora sunt măsurate în contact cu mediul. Un buton inductiv permite utilizatorului să interacționeze cu senzorul. LED-ul circumferențial de 360 de grade oferă informații despre nivelul mediului din rezervoare. Designul său oferă proprietăți optime de drenaj și curățare. LI contribuie la funcționarea economică și durabilă a instalației, respectând în același timp cele mai înalte standarde de proiectare și precizie.

Juriul a acordat un "Design excelent al produsului" pentru E12725 - puc cu mai multe capace, care ajută la indicarea clară a pozițiilor supapelor care altfel ar rămâne invizibile. Acesta oferă utilizatorului informații despre instalație pentru a facilita controlul acesteia, sprijinind în același timp funcționarea economică și ecologică a acesteia. Datorită gradului ridicat de personalizare a sistemului de indicare patentat și a ușurinței de manipulare în timpul asamblării, se realizează o reducere atât a componentelor, cât și a complexității, potrivită provocărilor unei instalații automatizate.

Senzorul de temperatură TCC, care este utilizat în procese sensibile, cum ar fi industria alimentară, a primit o "Mențiune specială". Elementul de semnalizare în 3 culori, clar vizibil, asigură o indicare clară a stării instrumentului. TCC detectează și semnalizează independent derapajele în mod digital și vizual. În acest fel, senzorul contribuie la creșterea asigurării calității între două puncte de calibrare. Datorită designului său clar, a caracteristicilor ideale de curățare și a materialelor de înaltă calitate, acesta reprezintă o soluție ecologică și economică.

. Prezentarea premiilor râvnite va avea loc în februarie anul viitor. Pentru mai multe informații despre produsele premiate, vă rugăm să vizitați www.ifm.com.

Mai multe știri

Essen, decembrie 2023 - Premiul German Design Award merge din nou la ifm. După ce juriul a onorat ultima dată trei dintre produsele companiei cu prestigiosul premiu în 2021, acesta va acorda premiul în 2024 pentru instrumentul de monitorizare a stării moneo RTM. Acesta este primul premiu de design pentru un produs software de la ifm.
Marea deschidere a noului birou ifm electronic din İstanbul a avut loc în prezența mai multor invitați și angajați pe 2022 septembrie.
  • Măsurarea precisă a debitului de apă ultrapură și apă
  • Tubul de măsurare robust,...
Detectarea și inspectarea obiectelor într-un singur dispozitiv