Catalog

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

24.11.2022 03:11

Măsurați debitul fără obstacole: Senzorul cu ultrasunete SU Puresonic

  • Măsurarea precisă a debitului de apă ultrapură și apă
  • Tubul de măsurare robust, fără componente, realizat din oțel inoxidabil, oferă rezistență ridicată la medii și etanșeitate permanentă
  • Starea de funcționare LED-ul semnalează starea senzorului conform Namur NE107
  • Puterea de ieșire a semnalului permite să se tragă concluzii despre calitatea procesului
  • Date de măsurare precise chiar și cu apă ultrapură

SU Puresonic detectează debitele de apă cu o precizie ridicată la volume de până la 1000 l / min. Datorită tehnologiei cu ultrasunete, acest lucru se aplică și la apa ultrapură cu conductivitate scăzută, cum ar fi cea produsă în instalațiile de osmoză inversă. În combinație cu senzorii de conductivitate din familia LDL, se poate stabili un control fiabil al calității în procesul de filtrare.
Tubul de măsurare al SU Puresonic este fabricat din oțel inoxidabil și este lipsit de elemente de măsurare, garnituri și părți mobile. Acest lucru înseamnă că erorile cauzate de deteriorări, scurgeri sau blocaje, care pot apărea în sistemele mecanice, cum ar fi rotoarele sau turbinele, sunt excluse de la început, la fel ca și căderea de presiune cauzată de proiectare.

Intensitatea semnalului ca indicator de calitate și de întreținere
Intensitatea semnalului înregistrată în mod continuu permite să se tragă concluzii cu privire la calitatea mediului sau la necesitatea de întreținere. În cazul în care valoarea scade, acest lucru poate fi un indicator al unei creșteri a particulelor din mediu sau a depunerilor de pe peretele interior al conductei. Puterea semnalului transmis aciclic prin IO-Link permite astfel utilizatorului să programeze lucrările de întreținere sau să ajusteze secvența procesului într-un stadiu incipient. În acest fel, se poate asigura o calitate ridicată a produsului final. Această funcție este implementată și pentru sistemele convenționale care nu dispun încă de IO-Link. Dacă intensitatea semnalului scade sub un nivel predefinit, starea dispozitivului se modifică, iar senzorul semnalează acest lucru prin intermediul ieșirii de diagnosticare și al LED-ului de stare de funcționare.

 

Mai multe știri

Essen, decembrie 2023 - Premiul German Design Award merge din nou la ifm. După ce juriul a onorat ultima dată trei dintre produsele companiei cu prestigiosul premiu în 2021, acesta va acorda premiul în 2024 pentru instrumentul de monitorizare a stării moneo RTM. Acesta este primul premiu de design pentru un produs software de la ifm.
Marea deschidere a noului birou ifm electronic din İstanbul a avut loc în prezența mai multor invitați și angajați pe 2022 septembrie.
Detectarea și inspectarea obiectelor într-un singur dispozitiv
ifm are trei motive de sărbătoare la ediția din acest an a German Design Awards. Senzorul de nivel LI, pucul cu mai multe capace și senzorul de temperatură TCC au primit râvnitele premii de design.