Catalog

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

07.10.2022 03:10

Paul Vahle GmbH & Co. KG : Cu soluții inovatoare pentru transportul ecologic de pasageri

Paul Vahle GmbH & Co. KG participă la ediția din acest an a târgului InnoTrans de la Berlin cu soluții inovatoare pentru transportul ecologic de pasageri al viitorului. Furnizorul de sisteme pentru aplicații industriale mobile prezintă pentru prima dată la târgul internațional de tehnologie a transporturilor modulul de încărcare sub pardoseală AEC 100 N, dezvoltat recent. Cu această nouă formă de încărcare oportună, tramvaiele urbane alimentate cu baterii, de exemplu, pot fi încărcate în siguranță și în mod eficient. Compania cu sediul în Kamen va prezenta, de asemenea, parteneriatul său strategic cu start-up-ul OTTOBAHN GmbH din München, pentru al cărui sistem de gondole VAHLE furnizează șina sa conducătoare U25.

"Viitorul transportului de pasageri este electric. De aceea, am dezvoltat un modul inovator de încărcare sub podea pentru așa-numitele "people movers", care face ca liniile aeriene să fie de prisos. Suntem încântați să putem prezenta publicului, în exclusivitate, soluția noastră de încărcare de înaltă performanță pentru tramvaiele urbane la InnoTrans din Berlin", a declarat Achim Dries, CEO al Grupului VAHLE. Cu cea mai recentă noutate de la VAHLE, tramvaiele alimentate cu baterii, precum și autobuzele electronice pot fi încărcate rapid și eficient în stațiile de autobuz. Datorită instalării în pământ, nu este necesar nici un colector de curent, nici o linie supraterană. Prin așa-numita "Opportunity Charging", VAHLE deschide noi posibilități de dezvoltare a transportului autonom de pasageri, contribuind astfel la transformarea orașelor în orașe inteligente și asigurând o mare parte din schimbarea necesară în domeniul transporturilor - indiferent dacă este vorba de metropole moderne precum Sydney sau de orașe istorice precum Zaragoza.
Împreună cu start-up-ul OTTOBAHN GmbH din Bavaria, pionierul tehnologic demonstrează, de asemenea, o altă inovație pentru zonele urbane: un sistem autonom de gondole pentru transportul urban de pasageri. În prezent, o pistă de testare este în curs de construcție în apropiere de Munchen și este programată să fie deschisă în 2023. VAHLE sprijină proiectul cu know-how și se asigură că alimentarea cu energie este garantată în orice moment cu ajutorul șinei conductoare U25. "Cu U25, avem o soluție standard în portofoliul nostru, care este utilizată și în sistemele de macara sau în construcția de automobile. Acest model se caracterizează în special printr-o rezistență scăzută la alunecare, ceea ce duce la un nivel ridicat de confort pentru oaspeți, cu un factor cost-beneficiu convingător în același timp", spune Dries.

Mai multe știri

11.03.2024 00:00

VAHLE la LogiMAT 2024
Accent pe mentenanța predictivă la VAHLE

VAHLE sărbătorește 111 ani de istorie de succes a companiei

Paul Vahl...

Paul Vahle GmbH & Co. KG va fi prezentă la ediția din acest an a SPS. Pentru prima dată la târgul comercial, care va avea loc între 8 și 10 noiembrie la Nürnberg, va fi expus sistemul inteligent de captare a curentului Smart Collector, unic la nivel mondial. Alte puncte de atracție la standul VAHLE din hala 4, standul 336, vor fi linia de conductoare compactă modulară VCL și cele mai recente generații de control. În plus, va fi prezentat iTRAK de la Rockwell Automation, care este echipat cu sisteme VAHLE inductive pentru transmisia de putere fără contact.

Paul Vahle GmbH & Co KG sprijină ajutorul de urgență al Caritas pentru victimele războiului d...

- Smart Collector pentru monitorizarea permanentă a sistemelor de șine conductoare

- D...