Catalog

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

07.11.2022 00:11

SPS: VAHLE PREZINTĂ INOVAȚII PENTRU SISTEMELE AUTOMATE

Paul Vahle GmbH & Co. KG va fi prezentă la ediția din acest an a SPS. Pentru prima dată la târgul comercial, care va avea loc între 8 și 10 noiembrie la Nürnberg, va fi expus sistemul inteligent de captare a curentului Smart Collector, unic la nivel mondial. Alte puncte de atracție la standul VAHLE din hala 4, standul 336, vor fi linia de conductoare compactă modulară VCL și cele mai recente generații de control. În plus, va fi prezentat iTRAK de la Rockwell Automation, care este echipat cu sisteme VAHLE inductive pentru transmisia de putere fără contact.

"După ce SPS de anul trecut a trebuit, din păcate, să fie anulat, suntem cu atât mai încântați să putem prezenta publicului inovațiile noastre de produse, cum ar fi Smart Collector, de data aceasta. Cu această soluție, asigurăm - în conformitate cu motto-ul târgului "Bringing Automation to Life" - o disponibilitate și o productivitate mai mare a instalațiilor pentru sistemele automate", spune Achim Dries, CEO al Grupului VAHLE. Cu primul colector de curent inteligent de pe piață din lume, pionierul în tehnologie Kamen reduce în același timp costurile de întreținere. "Sistemul colectează date de analiză privind starea șinelor conductoare, precum și a componentelor acestora și, astfel, previne din timp defecțiunile. Acest lucru economisește mult timp și, prin urmare, bani", spune directorul general. Între timp, VAHLE a instalat sistemul în trei uzine pilot. În plus, o linie de producție a unui producător german de automobile este în prezent echipată cu Smart Collector.

La târgul comercial pentru automatizare inteligentă și digitală, VAHLE va prezenta, de asemenea, un element special la standul său - Rockwell Automation iTRACK. În acest caz, se utilizează sistemul ultracompact de transmisie inductivă de putere CPS140 kHz, care face posibilă alimentarea continuă cu energie fără contact a elementelor mobile, cunoscute și sub numele de dispozitive de mișcare. "În plus, complexitatea alimentării cu energie este redusă și robustețea este sporită", spune Dries. Ca urmare, se pot obține randamente mai mari ale procesului, în comparație cu opțiunile convenționale de transfer de energie. . Prin urmare, soluția este deosebit de potrivită pentru integratorii de sisteme și producătorii de mașini de ambalare și linii de producție.
Portofoliul târgului este completat de sistemele clasice de transmitere a energiei, cum ar fi șinele conductoare sau contactele de încărcare. "Și aici, dezvoltarea noastră nu stă pe loc. Recent, am optimizat contactele de încărcare pentru o performanță îmbunătățită și în special pentru utilizarea în aer liber", spune Dries. Linia de conductoare all-in-one VCL a fost special concepută pentru sistemele de transfer, depozitele automate de piese mici (AS/RS) și mașinile de depozitare și recuperare (SRM), precum și pentru aplicațiile compacte de mașini de transfer și cărucioare de transfer în gama de performanțe mici și medii. "Spre deosebire de soluțiile comparabile, VCL se remarcă în special datorită modularității, scalabilității și ușurinței de asamblare", subliniază Dries. La standul târgului vor fi expuse, de asemenea, componente ale celei mai recente generații de control. VAHLE poate fi găsit în Sala 4, la standul 336.

Mai multe știri

11.03.2024 00:00

VAHLE la LogiMAT 2024
Accent pe mentenanța predictivă la VAHLE

VAHLE sărbătorește 111 ani de istorie de succes a companiei

Paul Vahl...

Paul Vahle GmbH & Co. KG participă la ediția din acest an a târgului InnoTrans de la Berlin c...

Paul Vahle GmbH & Co KG sprijină ajutorul de urgență al Caritas pentru victimele războiului d...

- Smart Collector pentru monitorizarea permanentă a sistemelor de șine conductoare

- D...