Catalog

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

02.12.2023 01:12

VAHLE sărbătorește 111 ani de antreprenoriat

VAHLE sărbătorește 111 ani de istorie de succes a companiei

Paul Vahle GmbH & Co. KG, unul dintre cei mai importanți producători mondiali în domeniul soluțiilor de energie și automatizare pentru aplicații mobile, a sărbătorit vineri (8 septembrie 2023), la Erlebnisreich Campus din Lünen, o aniversare impresionantă: 111 ani de antreprenoriat de succes.

Compania, care a fost fondată în 1912 de Paul Vahle și care a dus producția industrială și mobilitatea internă la un nou nivel cu soluțiile sale, a sărbătorit o aniversare specială cu aproximativ 650 de invitați: inventarea șinei conducătoare în urmă cu 111 ani și înființarea acesteia. Pe lângă invitații din mediul de afaceri, societate și politică, precum primarul orașului Kamen, Elke Kappen, și administratorul districtual Mario Löhr, la campusul Erlebnisreich din Lünen au venit numeroși angajați și partenerii lor, precum și familia acționarului, care este acum a patra generație a familiei care gestionează averile companiei.

În discursurile calde de deschidere care au dat startul evenimentului festiv, a fost subliniată istoria extraordinară a companiei și a fost evidențiată importanța acesteia pentru regiune. Sărbătorile aniversare au fost deschise oficial de nepotul fondatorului, Werner Vahle, care a aruncat o privire în culisele companiei. În alocuțiunile de bun venit, primarul Elke Kappen și administratorul districtual Mario Löhr au vorbit apoi despre rolul remarcabil al companiei ca angajator și motor de inovare pentru regiune și industrie. În cele din urmă, directorul general al VAHLE, Achim Dries, a deschis sărbătoarea cu cuvintele sale.

"Împreună, nu numai că sărbătorim 111 ani de istorie de succes, dar privim cu și mai multă bucurie la ceea ce ne așteaptă în viitor pentru compania noastră", a declarat directorul general Achim Dries. "Trecutul nostru și munca de pionierat desfășurată de predecesorii noștri ne umple de mândrie. Obiectivul nostru de astăzi este de a modela activ viitorul cu dezvoltări inovatoare."




Punctul culminant al serii a fost programul impresionant al expoziției. Artiști îmbrăcați în costume LED strălucitoare au prezentat spectaculoase spectacole de dans și tobe pe scena întunecată. Un spectacol impresionant de mapping, în care un artist a interpretat interactiv un videoclip cu elemente VAHLE, a oferit o emoție deosebită. O trupă live și un DJ au asigurat, de asemenea, o atmosferă excelentă și un ring de dans plin până la primele ore ale dimineții.

Festivitățile au fost însoțite de o gamă largă de delicii culinare servite de la food truck-uri. De la tarte flambée și paste în pâine cu parmezan până la mâncăruri vegane, a existat ceva pentru toate gusturile. Nu a lipsit nici celebrul currywurst servit la miezul nopții la petrecerile din "Pott".

VAHLE a organizat propriul serviciu de transfer la sediul companiei din Kamen și la gara principală din Kamen, astfel încât toți invitații să poată ajunge acasă în siguranță.

Mai multe știri

11.03.2024 00:00

VAHLE la LogiMAT 2024
Accent pe mentenanța predictivă la VAHLE
Paul Vahle GmbH & Co. KG va fi prezentă la ediția din acest an a SPS. Pentru prima dată la târgul comercial, care va avea loc între 8 și 10 noiembrie la Nürnberg, va fi expus sistemul inteligent de captare a curentului Smart Collector, unic la nivel mondial. Alte puncte de atracție la standul VAHLE din hala 4, standul 336, vor fi linia de conductoare compactă modulară VCL și cele mai recente generații de control. În plus, va fi prezentat iTRAK de la Rockwell Automation, care este echipat cu sisteme VAHLE inductive pentru transmisia de putere fără contact.

Paul Vahle GmbH & Co. KG participă la ediția din acest an a târgului InnoTrans de la Berlin c...

Paul Vahle GmbH & Co KG sprijină ajutorul de urgență al Caritas pentru victimele războiului d...

- Smart Collector pentru monitorizarea permanentă a sistemelor de șine conductoare

- D...