Catalog

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

18.05.2022 02:05

Sondă precisă de umiditate și temperatură pentru procesele de uscare

Sonda digitală de umiditate și temperatură HTP501 este optimizată pentru condiții de mediu dificile și este potrivită pentru temperaturi de până la 120 °C (248 °F).

Sonda de umiditate și temperatură HTP501 de la E+E Elektronik este proiectată pentru utilizarea în camerele de uscare și în alte aplicații industriale solicitante. Sonda din oțel inoxidabil oferă o precizie de măsurare excelentă și poate fi utilizată la temperaturi cuprinse între -40 și 120 °C (-40 și 248 °F). Valorile măsurate sunt disponibile pe interfața RS485 cu protocol Modbus RTU.

Optimizată pentru condiții de mediu dificile

HTP501 dispune de o carcasă robustă din oțel inoxidabil IP66, un cablu pentru temperaturi ridicate cu conector M12 turnat și o gamă de capace de filtrare diferite. Componentele electronice sunt bine protejate în interiorul sondei și, prin urmare, în siguranță față de condens și coroziune. Acoperirea brevetată E+E protejează elementul de detectare a umidității și cablurile sale împotriva prafului și a depunerilor corozive, asigurând performanțe excelente de măsurare și stabilitate pe termen lung în condiții dificile. O protecție opțională a cablurilor senzorului ajută la prelungirea semnificativă a duratei de viață a elementului de detecție în medii deosebit de agresive.

Precizie ridicată a măsurătorilor, integrare ușoară a datelor

HTP501 măsoară umiditatea relativă și temperatura într-un interval de funcționare cuprins între -40 și 120 °C (-40 și 248 °F). Elementul de detectare a umidității E+E de înaltă calitate, compensarea temperaturii și compensarea configurabilă a presiunii asigură o precizie de măsurare excelentă.

Pe lângă valorile măsurate ale umidității și temperaturii, sonda de detecție calculează și alte mărimi fizice legate de umiditate, cum ar fi temperatura punctului de rouă, umiditatea absolută sau raportul de amestec.

Datele măsurate sunt disponibile pe interfața RS485 și pot fi integrate cu ușurință în controlul procesului cu ajutorul protocolului Modbus RTU.

Flexibil și extensibil

Două lungimi de sondă (200 mm și 400 mm) și trei lungimi de cablu diferite oferă utilizatorului un grad uriaș de flexibilitate la instalarea HTP501. Software-ul gratuit de configurare PCS10 facilitează instalarea și sprijină configurarea individuală a sondei.

HTP501 este compatibil cu hub-ul de senzori Sigma 05 de la E+E Elektronik. Sonda de detecție digitală poate fi conectată la dispozitivul gazdă pe baza principiului plug-and-play și astfel extinsă la o unitate de senzori cu afișaj și ieșiri analogice.

Mai multe știri

Cu un trio format din CDS201, HTS201 și TES201, specialistul austriac în senzori E+E Elektr...

Cu noul HTS801, E+E Elektronik lansează cel mai puternic senzor de umiditate și temperatură pentr...

Modul de detecție digitală pentru măsurarea rentabilă a umidității și temperaturii

Mod...

de la 26.04.2023 - 28.04.2023

Chennal Trade Center

Sala 3, Stand F31 - F32

<...

Producătorul austriac de senzori E+E Elektronik își extinde portofoliul de elemente de detecție d...

Noul Humidity Calculator de la E+E Elektronik calculează toți parametrii relevanți legați de umiditate, precum și punctul de rouă sub presiune.