Catalog

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

24.07.2024 01:07

O gură de aer proaspăt în conducerea specialistului în senzori din Austria Superioară E+E Elektronik.

(Engerwitzdorf, 23.07.2024)

Începând cu 1 iulie 2024, noua conducere a producătorului de senzori E+E Elektronik din Engerwitzdorf este completă. Wolfgang Pucher și-a preluat funcția de director general tehnic. Min Kim a preluat responsabilitatea pentru divizia de piață în mai 2024. Această nouă numire consolidează conducerea companiei și oferă un nou impuls pentru dezvoltarea viitoare.

Noua conducere a pieței: Min Kim

Min Kim are 23 de ani de experiență profesională, dintre care 15 ani în diverse poziții de management internațional. În vârstă de 52 de ani, acesta a studiat economia și administrarea afacerilor în Germania și și-a construit expertiza inițială în cadrul Grupului Robert Bosch, în special în regiunile Asia-Pacific. Portofoliul său variază, de asemenea, de la gestionarea vânzărilor globale la integrarea societăților achiziționate. De la 1 mai 2024, dl Kim este responsabil de divizia de piață la E+E Elektronik.

În acest rol, el este responsabil de vânzări și marketing, gestionarea produselor, achiziții și logistică, resurse umane și toate cele șapte filiale. Noul director general pentru tehnologie: Wolfgang Pucher

Wolfgang Pucher a preluat conducerea diviziei Tehnologie la E+E Elektronik la 1 iulie 2024. Aria sa de responsabilitate include dezvoltarea, producția, managementul calității, laboratorul de calibrare, IT și infrastructura tehnică. Wolfgang Pucher a studiat ingineria mecanică și și-a finalizat doctoratul în tehnologia măsurării la Universitatea de Tehnologie din Graz. în 1997, bărbatul în vârstă de 61 de ani s-a alăturat Dr. Johannes Heidenhain GmbH, unde a ocupat numeroase funcții de conducere în dezvoltarea de dispozitive de măsurare și mașini de precizie.

În calitate de șef al departamentului de dezvoltare, are mulți ani de experiență în dezvoltare, producție, asamblare, managementul calității și marketing. Experiență dublă pentru dezvoltarea viitoare

Min Kim și Wolfgang Pucher sunt doi manageri extrem de experimentați. expertiza lor în domeniile respective va contribui la dezvoltarea E+E Elektronik dintr-o companie recunoscută, solidă, într-un lider de piață global inovator, cu tehnologie de pionierat. Împreună, vor fi dezvoltate noi oportunități de piață și va fi extinsă baza de clienți. În plus, optimizarea proceselor de dezvoltare și producție și promovarea soluțiilor inovatoare se află pe ordinea de zi.

Mai multe știri

Scufundă-te în "Zona verde" și descoperă-ți potențialul: cu senzori de ultimă generație pentru un viitor mai eficient

Cu un trio format din CDS201, HTS201 și TES201, specialistul austriac în senzori E+E Elektr...

Cu noul HTS801, E+E Elektronik lansează cel mai puternic senzor de umiditate și temperatură pentr...

Modul de detecție digitală pentru măsurarea rentabilă a umidității și temperaturii

Mod...

de la 26.04.2023 - 28.04.2023

Chennal Trade Center

Sala 3, Stand F31 - F32

<...

Producătorul austriac de senzori E+E Elektronik își extinde portofoliul de elemente de detecție d...